Handla här / Alla produkter

Alla produkter


Modifasts sortiment består av kostersättningar och måltidsersättningar som används för att byta ut en, flera eller alla måltider under en dag. Som frisk vuxen med övervikt kan man på egen hand ersätta all vanlig mat under upp till åtta veckor. Längre perioder ska ske i samråd med vårdpersonal. För information vid graviditet, amning eller sjukdomstillstånd se här.

OBS! Modifast LCD kostersättningar får framöver ett nytt och förbättrat näringsinnehåll, i enlighet med ett nytt europeiskt regelverk. Som alltid när ingredienser tillkommer och nivåer ändras, kan det påverka smaken. För Modifast gäller att vi aldrig tummar på de goda smakerna och stor möda har lagts vid att även de nya recepten ska vara riktigt goda. Målsättningen har varit att smakerna ska vara så nära de tidigare produkterna som möjligt, eller bättre. Uppdateringen kommer att ske stegvis och därför kan det under en period finnas två olika varianter av samma smak ute på marknaden.

Våra nya LCD kostersättningar kommer framöver att innehålla mer protein och fler näringsämnen. De nya produkterna kan därför användas under strikt kur i upp till åtta veckor på egen hand utan kontakt med sjukvården.

Allergitabell>>