Tina, Lättare tillsammans 2020

"Jag har gått ner i vikt* och totalt 33 cm på dessa veckor!"


Tina var en av deltagarna i Lättare tillsammans och kämpade på bra. Hon följde programmet och lyckades väldigt väl* under dessa sex veckor. Hon valde att införa middagen eller lunchen vecka 3 istället för frukosten och fokuserade då på hälsosamma måltider med t.ex. fisk, kyckling och sallad. Hon märkte också att hennes sötsug och småätande försvann. 

”Jag är väldigt glad jag satt upp mål också, speciellt dom dagar man haft mens eller liknande som gjort att man inte har gått ner så mycket i vikt. Man kan ändå ha tappat många cm. Jag har under dessa 6 veckor tappat många* kilon och 11 cm från magen, 7,5 cm runt låret och 3,5 cm runt armen. Så totalt 33cm😱"

"Det svåraste har nog varit att dricka 2 liter vatten. Jag älskar att slippa tänka så mycket på mat och matlagning. Har inte känt sug efter något alls som t.ex godis, vilket varit ett stort problem innan och under andra dieter jag provat. Det är svårt att förklara hur nöjd jag är men jag hoppas att jag fått fram det."

"Jag har fått mer energi och nu har jag tagit modet till mig och anmält mig till crossfit träning"


*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).
Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade