Paket

Paket


Modifast erbjuder nu flera förmånliga paketlösningar. De innehåller olika mängder och kombinationer av kost- och måltidsersättningar.

Paketens innehåll är fördefinierat. Detta innebär att innehållet är fasta kombinationer av produkter som tyvärr inte kan ändras. Produkterna kan heller inte returneras var och en för sig, så om du vill utnyttja din ångerrätt måste du returnera allt som ingår i den aktuella artikeln, i obrutna förpackningar.

OBS! Modifast LCD kostersättningar får framöver ett nytt och förbättrat näringsinnehåll, i enlighet med ett nytt europeiskt regelverk. Som alltid när ingredienser tillkommer och nivåer ändras, kan det påverka smaken. För Modifast gäller att vi aldrig tummar på de goda smakerna och stor möda har lagts vid att även de nya recepten ska vara riktigt goda. Målsättningen har varit att smakerna ska vara så nära de tidigare produkterna som möjligt, eller bättre. Uppdateringen kommer att ske stegvis och därför kan det under en period finnas två olika varianter av samma smak ute på marknaden. I samband med receptbytet så kommer paketen under en övergångsperiod att innehålla produkter både med nuvarande och med nytt recept. Vissa av produkterna kommer alltså som tidigare att kunna användas under strikt kur i max tre veckor medan produkter med uppdaterat recept tillåter en strikt kur i upp till åtta veckor. P.g.a. ständigt varierande lagerstatus så kan vi tyvärr inte i förväg meddela vilka smaker som kommer med nuvarande eller nytt recept. Tack för förståelsen.