Modifast-metoden MIX

Ersätt vissa måltider och minska kaloriintaget


Är du en av dem som inte kan eller vill ersätta alla vanliga måltider? Då är detta metoden för dig! Det finns flertalet situationer då det kan vara svårare att välja bort en måltid. Du kanske är på resande fot, har arbetsluncher, representation, pedagogiska måltider eller behöver äta middag tillsamamns med familjen. Denna metod passar även för dig som inte riktigt kommit i mål med en regelbunden frukostvana. Det fiffiga är att samtidigt som du istället tar en måltid Modifast till frukost kan du träna in en sund frukost som passar dig i framtiden.

Gå ner i lagom tempo

Till skillnad mot de andra två metoderna där samtliga måltider ersätts i början, byter man med denna metod endast ut 1-2 måltider per dag. Det ger dig ett lägre energiintag totalt sett för att sakta men säkert gå ner i vikt. Metoden är utformad för sex veckor men vill man fortsätta längre går det givetvis bra.

Att tänka på

  • Du kan använda samtliga produkter i Modifasts sortiment under denna metod, vilket ger stora variationsmöjligheter!
  • Glöm inte att dricka mycket vatten när du ersätter två måltider per dag, gärna 1,5 liter vätska!
  • Viktminskningen är beroende av att du äter färre kalorier än du gör av med. Därför är det viktigt att inte kompensera genom att äta mer mängd mat vid de måltider man inte ersätter. Då går man miste om det minskade energiintaget och även sin viktminskning.
Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade