Bokpaket - Ett liv med sleeve eller gastric bypass & Postoperativa portioner

Bokpaket - Ett liv med sleeve eller gastric bypass & Postoperativa portioner


Bokpaket - Ett liv med sleeve eller gastric bypass & Postoperativa portioner i gruppen Handla här / MedMade vitamineraltillskott hos Modifast (170301)
Bokpaket - Ett liv med sleeve eller gastric bypass & Postoperativa portioner
I detta paket kan du köpa bägge böckerna av dietist Therese Goding - Postoperativa portioner och Ett liv med sleeve eller gastric bypass! Ett perfekt bokpaket för den som ska genomgå eller har genomgått en viktoperation.
Antal: 
499 kr
Order före 13.00 sänds normalt samma dag
 • Beskrivning
 • Bokapaket av Leg. dietist Therese Goding


  Ett liv med sleeve eller gastric bypass och Postoperativa portioner (PoP) är skriven av dietist Therese Goding som har arbetat inom området överviktskirurgi i snart 10 år. Hennes första bok, Ett liv med sleeve, är fortfarande till stor hjälp för många som ska eller har genomgått en viktoperation. PoP följer upp som en kokbok med praktiska tips och ska underlätta ytterligare till att följa kostråden och att äta hälsosamt.

  Ett liv med sleeve eller gastric bypass ambition är att inspirera till sunda, långsiktiga vanor och att finnas som vägledning, oavsett var du befinner dig på din »sleeve-resa«.

  PoP – Postoperativa Portioner är en receptbok som innehåller över 40 goda, näringsrika och lättlagade recept för dig som har gjort en viktoperation, oavsett operationsmetod.


  Paketet innehåller:

  1 Ett liv med sleeve eller gatric bypass (tredje upplagan)
  1 Postoperativa portioner (PoP)
  Artnr: 170301
 • Näringsinnehåll
 • Tillredning
 • Serveringsförslag