Lättare tillsammans
  • Faktura 0:-
  • Fri frakt över 950:-
  • Snabb leverans

Lättare tillsammans, med Modifast-metoden

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av att delta i vår kampanj Lättare tillsammans med Modifast-metoden och få möjligheten att tillsammans med andra skapa en sundare livsstil! Med en gemensam start känner man sig aldrig ensam och får även följa andras viktresa, vilket kan vara motiverade i sig.

Starten kommer gå av stapeln den 28/8 och pågår under 6 veckor framåt. Under denna period kommer du gemensamt med andra få pepp, tips och råd samt ta del av fina erbjudanden, allt för att hålla motivationen uppe. Kampanjen har sin bas i våra sociala medier och du som anmäler dig kommer utöver det få ta del att extra erbjudanden per mail. Så anmäl dig här nedan, redan nu!

Modifast-metoden

För att förklara Modifast-metoden lite kort kan man säga att den är uppbyggd i 4 olika faser och pågår under totalt 6 veckor. Under den första fasen som pågår under 2 veckor, ersätter man all vanlig mat med Modifast kostersättningar. Kostersättningarna är utformade för att man ska kunna ersätta all mat samtidigt som kroppen får den näring den behöver under perioden. De produkter som hör till kostersättningarna är alla pulver som man blandar med vatten, dvs drycker, puddingar, gröt, soppor och pasta-rätter.

Under denna fas är det viktigt att dricka mycket, minst 2,5 liter kalorifri vätska per dag, utöver Modifast-måltiderna. Kalorifri dryck är vatten, kaffe, te, mineralvatten och lightsaft/läsk.

Efter 2 veckor återintroducerar man en måltid. Man kan välja vilken måltid man önskar men många upplever att det är lättast att börja med frukosten som man ofta äter liknande varje dag. Under denna fas äter man alltså en vanlig måltid och 3 Modifast-måltider.

När ytterligare en vecka har passerat är det dags att lägga till ytterligare en vanlig måltid så att man äter t ex frukost och en lunch eller middag samt två Modifast-måltider. Denna fas håller man sedan under 3 veckor innan den sista huvudmåltiden återintroduceras. Nu när man äter två vanliga måltider kan man även välja att variera sina Modifast-måltider med våra måltidsersättningar, bars eller färdigblandad dryck.

Vill du läsa mer om Modifast-metoden kan du göra det här!