Lättare tillsammans!
Lättare tillsammans

Tillsammans gör vi livet lättare!


Att lyckas med något som kan kännas lite svårt och att hålla motivationen uppe över tid blir oftast mycket enklare när vi gör det tillsammans med någon annan. Talesättet ensam är stark i all ära, men vissa saker blir faktiskt både lättare och roligare när man är flera. Detta har vi på Modifast tagit fasta på.

Sedan flera år tillbaka kör vi därför en aktivitet där vi, några gånger per år, sätter ett fast och gemensamt startdatum för det vi kallar Modifast-metoden (Medel).  För extra stöd brukar deltagarena, utöver stödet och inspirationen som kommer per mail, även ha stort utbyte av den slutna Facebook-gruppen som startats upp för dessa aktiviteter. Där kan man enkelt kommunicera med andra som deltar, dela och ta del av tips och erfarenheter m.m. Gruppernas främsta fördel är allt stöd och all den uppmuntran som medlemmarna ger varandra, speciellt när det känns extra tufft. Allt blir så mycket lättare när man gör det tillsammans!

Nästa omgång av Lättare tillsammans startar den 31 augusti 2020! Anmälan till aktiviteten är nu stängd och nästa aktivitet startar i Januari 2021.

Vi utgår precis som tidigare från Modifast-metodens 6-veckorsprogram där vanliga måltider ersätts med Modifasts kost- och måltidsersättningar och vanliga måltider återintroduceras stegvis. Du kan läsa mer kring Modifast-metoden här! Klicka här för en utskrivbar version av Modifast-metoden


Under hela aktiviteten kommer tips, pepp och värdefull information kring dieten, kost och träning skrivna av erfarna dietister och personlig tränare skickas regelbundet per mail till alla registrerade deltagare – allt för att underrlätta och hålla motivationen på topp!

Deltagandet är kostnadsfritt

För att kunna delta i aktiviteten behöver du köpa Modifast-produkter för själva dietperioden. Självklart kan du enkelt beställa dessa här på www.modifast.se. Här hittar du alla smaker och format i Modifast-sortimentet. Förutom produkterna är själva aktiviteten i sig kostnadsfri. Du betalar alltså inte för information och stöd från dietist och personlig tränare som skickas till alla som anmäler sig. Självklart inte heller för att vara medlem i den slutna Facebook-gruppen. Sedan behövs bara motivation för att komma igång och förändra vanor samt att sätta upp tydliga och personliga mål för att ha en målbild att arbeta emot. Vad blir dina mål?

 

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade