Ett liv med sleeve

Ett liv med sleeve


Ett liv med sleeve i gruppen Handla här / MedMade vitamineraltillskott hos Modifast (850001)
Ett liv med sleeve
Ett liv med sleeve är den första svenska handboken för dig som har gjort eller går i tankar om att göra en sleeve gastrectomy. Innehållet är uppdelat i fyra sektioner som tillsammans ger dig de verktyg du behöver för att uppnå en hälsosam livsstil. Kost- och träningsråden passar även dig som gjort en Gastric Bypass.

Boken är skriven av Leg. dietist Therese Goding som arbetar med obesitaskirurgi och som mött över 1500 patienter som genomgått operationen sleeve gastrectomy.
Antal: 
249 kr
Order före 13.00 sänds normalt samma dag
 • Beskrivning
 • Ett liv med sleeve av Leg. dietist Therese Goding

  Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivitet med lättlagade, näringsrika recept. Med följer också ett effektivt träningsprogram där kroppen är det enda redskapet. I denna andra upplaga av boken har receptdelen utökats och rekommendationerna uppdaterats med de nya Nordiska riktlinjera för kosttillskott efter en överviktsoperation.


  Bokens ambition är att inspirera till sunda, långsiktiga vanor och att finnas som vägledning, oavsett var du befinner dig på din »sleeve-resa«. Innehållet baseras på vetenskapliga studier samt på Therese Godings personliga erfarenheter från flera års arbete som dietist på en klinik i Stockholm, där operationsmetoden sleeve gastrectomy har utförts sedan 2007.

  Ett liv med sleeve är också en utmärkt översikt för dietister och annan vårdpersonal med intresse för området.

  196 sidor
  Artnr: 850001
 • Näringsinnehåll
 • Tillredning
 • Serveringsförslag