Christina

"Jag har fått mer energi tack vare Kickstarta 2019!"


Christina deltog som Kickstartas ambassadör under sex veckor i januari 2019 då hon var motiverad att ta tag i sin hälsa."- Jag har en tendens att slarva med måltider, ibland äter jag ingen frukost, skippar lunhcen för att jag inte hinner och tar istället något dåligt i farten. Med Modifast produkter är det lätt att planera och jag kan ta en shake och veta att jag får i mig alla näringsämnen jag behöver. Jag blir mätt och håller blodsockret i schack."

”Det jag tror är viktigt när att ska man göra den här typen av livsstilsförändring är att man måste ha bestämt sig och vara motiverad. Att göra det litegrann ger inte samma resultat”, skriver Christina i sin blogg.

Efter de sex veckorna avklarade har Christina nått mer än halvvägs mot målet hon satt upp för sin viktminskning*. Hon upplever att hon har mer energi och är mer motiverad till att träna. Läs mer om Christinas tankar och resultat på hennes blogg här.

"Tidigare satt jag utanför gymmet eller passade på att handla när Fanny tränade!"


*Tyvärr får vi inte skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).
Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade