Lindas bakskola

Linda + Modifast = sant


Vi är glada över vårt samarbete med Lindas bakskola som hjälper oss ta fram nya goda och näringsberäknade recept till vår receptsamling som finns på hemsidan! Nedan finner du de recept Linda har skapat hitintills. 

Nyfiken på Modifast?

Tillhör du dem som vill gå ner i vikt och känner att du behöver lite extra hjälp på vägen? Eller är du ofta på språng och har svårt att få till en måltid eller mellanmål? Då kan Modifast hjälpa dig att uppnå ett hälsosamt mål!

Modifast är ett sortiment av produkter för viktminskning, viktkontroll och välmående, har funnits sedan 1995 och rekommenderas av överviktsenheter och dietister över hela landet. Hur Modifast kan hjälpa dig beror på vilken målsättning du har när det gäller din vikt. Vårt produktsortiment består av både kostersättningar och måltidsersättningar som används för att byta ut en, flera eller alla måltider under en dag. 

>>Här finner du hela sortimentet!

Modifast hjälper dig att skapa ett energiunderskott

Att produkten fungerar så länge du använder den bygger på enkel matematik - du gör av med mer energi än du får i dig - men efter avslutad kur är det du och dina val som bestämmer om du behåller din nya vikt. Att återgå till ett konstant energiöverskott kommer på sikt att leda till ny viktökning. Det är därför viktigt att efter en avslutad kur återintroducera sund mat som du kan trivas med och behålla i framtiden.

Lågenergidieter som Modifast är välbeprövade, säkra och effektiva. När du byter ut vanlig mat mot Modifast säkerställer du inte bara att ditt energiintag begränsas, utan också att kroppen får alla de näringsämnen den behöver!

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade