Peter, Lättare tillsammans 2023

Peter har varit med i två Lättare-aktiviteter


Peter påbörjade sin resa efter sommaren 2022 och har fortsatt sedan dess att gå ner i vikt.*

Jag påbörjade min vikt-resa i Modifasts program ”lättare tillsammans -Aug 22” och jag fortsatte under hösten. Hoppade även på ”Lättare tillsammans Jan-23”. Jag fortsätter dock lite till, då målet är att gå ner några kg till. Känner mig motiverad, nu när jag varit i gång ett bra tag, att fortsätta.

Känner mig mycket nöjd med upplägget, med Modifast, med 6 veckors schema + tips på enkla fysiska aktivitetsövningar för hemmaträning, kombinerat med sluten FB-grupp,där man kan skriva av sig, få tips och knep, bli peppad och stötta varann. Då känns det inte som man är så ensam i sin kamp mot vikten.

Efter viktnedgång så känner att jag nu är mycket piggare, orkar mer och inte så trött efter en dags arbete eller andra aktiviteter. Har till och med börjat på gym, som jag avskydde förr, på grund av min övervikt, då jag inte orkade med aktiviteterna på gymmet.

I och med viktminskningen så har även självkänslan kommit tillbaka ,då jag orkar mer, inte känner mig så klumpig och får uppiggande kommentarer från omgivningen. Det som förvånade mig mest, var att jag blir tillfredsställande mätt utav modifast olika påsar. Tacksam att jag hoppade denna kampanj ”Lättare tillsammans” och inser att det är aldrig försent att ta tag i sin hälsa…!


*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade