Postoperativa portioner

Postoperativa portioner


Postoperativa portioner i gruppen Handla här / MedMade vitamineraltillskott hos Modifast (850002)
Postoperativa portioner
Postoperativ portioner (PoP) är dietist Therese Godings andra bok efter Ett liv med sleeve. I boken, som är en receptbok, finns över 40 aptitretande och inspirerande recept!
 
249 kr
Order före 13.00 sänds normalt samma dag
Lägg i kundvagnen
 • Beskrivning
 • PoP – Postoperativa Portioner är en receptbok som innehåller över 40 goda, näringsrika och lättlagade recept för dig som har gjort en viktoperation, oavsett operationsmetod.

  Syftet med boken är att inspirera till goda matvanor och ge kunskap kring hur du kan öka ditt näringsintag. Boken innehåller också tips och råd för att du lättare ska kunna hålla dig till din kostplan. PoP lämpar sig även för dig som inte har gjort någon operation utan bara vill äta lite nyttigare.

  PoP är skriven av dietist Therese Goding som har arbetat inom området överviktskirurgi i snart 10 år. Hennes första bok, Ett liv med sleeve, är fortfarande till stor hjälp för många som ska eller har genomgått en viktoperation. PoP följer upp som en kokbok med praktiska tips och ska underlätta ytterligare till att följa kostråden och att äta hälsosamt.
  Artnr: 850002
 • Näringsinnehåll
 • Tillredning
 • Serveringsförslag