Sandra
Kundberättelser

Förvånad att det gick så lätt


Hej!

Tack Modifast. Tack för att ni gör det så lätt.

Jag är av naturen ingen smal människa utan har i stort sett alltid haft det där lilla extra att ta på. Men efter att ofrivilligt gått upp drygt 20 kg under 2 år så började jag se mig omkring efter ett sätt som skulle passa mig att gå ner i vikt.

En dag i början av maj 2018, i vårt lunchrum, berättar en kollega att hans fru använder Modifast och gått ner ca 10 kg. Jag blev nyfiken och beställde min första beställning Modifast och i slutet av maj satte jag igång.

Till en början helt strikt, frånsett pyttelite fusk på dotterns födelsedag 2 veckor senare, samt midsommarafton. Jag blev förvånad och överraskad att det gick så ”lätt” att hålla mig borta från allt gott och från sötsaker.

Jag kunde sedan byta ut en måltid om dagen, dock mycket noga med vad jag åt för middag då. Semestern blev lite mer att jag unnade mig, men körde Modifast till frukost och till lunch.

Efter semestern började jag med Modifast till frukost, lunch och några ggr i veckan till middag. Jag började då också gå promenader, men med känsliga fötter och extrema skavsår har det inte blivit så ofta som jag velat...

Jag kör med fasta tider: Frukost kl.09.30-10.00 Lunch kl.14.30 Middag kl.18 Kvällsmat kl.20-21. Fasta tider har hjälpt min mage och min hjärna!

Jag har idag att jag unnar mig på helgen och vid resa. Samtidigt kan jag nu kontrollera kaloriintaget mer och är otroligt noga med vad jag stoppar i mig. Magen reagerar ”starkt” om det var något som var mycket opassande.

Nu, 4 månader senare, så kan jag stolt säga att jag gått ner 15 kg!! Jag kommer i snygga kläder igen och självförtroendet är något bättre. Jag är inte klar än utan har sikte på 10-15 kg till. Och utan Modifast hade jag aldrig klarat det!

Tack igen. Tack. Modifast kommer jag alltid att använda mig av på ett eller annat vis.

"Tack Modifast. Tack för att ni gör det så lätt!"

Efter 10 månader stod vågen på -30 kg!

Skrev till er i höstas, när jag hade tappat 15 kg tack vare Modifast. Men i mars 2019, 10 månader efter jag började med Modifast, så stod vågen på -30kg!!

Sedan juli så har jag även börjat träna, skaffat mig ett årskort på gym, för att nu kunna slimma till mig lite oxå.

Modifast är fortfarande ett dagligt stöd för mig, bortsett under min semester nu. Frukost och lunch består av Modifast. Annars så äter jag som ”vanligt”, men tänker mig för.. På helgen unnar jag mig ”fritt”.

Jag har aldrig mått såhär bra som jag gör idag!

Vänliga hälsningar, Sandra

Sandra, sep 2018 och juli 2019
Sandra, -30 kg