Marie, Lättare tillsammans 2020

"Tack vare Lättare tillsammans, med pepp och stöttning har jag inte gett upp!"


Jag har pendlat i vikt så länge jag minns, har gjort många viktresor med bl a Viktväktarna och Itrim. Jag hoppas det här blir min sista! 

Jag har aldrig varit någon som har tränat jättemycket regelbundet, utan det har gått i perioder. För tre år sedan började jag med löpträning med intervaller. Sprang regelbundet tre gånger i veckan i sex veckor, men fick mer och mer  ont i knäna. Efter det blev det ingen mer löpning, men har haft ont i kroppen och ryggen ständigt sedan dess. Jag har sökt hjälp hos massageterapeut, kiropraktor och sjukgymnast, men ingen har kunnat hjälpa mej med värken. Tröttnade på att inget hjälpte och blev mest sittande i soffan och åt... 

Min vikt gick så klart upp och de 70 kilo jag lovade mej själv att aldrig passera blev till 75! Då fick jag nog. Jag såg infon om Lättare tillsammans och hakade på. Beställde ett startkit och gick med i FB-gruppen. Så bra! 

20 april startade jag. Att äta Modifast fyra gånger om dagen gick förvånansvärt bra. Sötsuget försvann och har inte kommit tillbaka! Jag håller mej till fyra mål om dagen, äter ca var fjärde timma. De senaste veckorna har jag bytt ut ett eller två mål om dagen mot vanlig mat. 

Jag har mest promenerat som motion, men har kört styrketräning med Modifastplanen och även följt SVT:s ”Hemmagympa med Sofia”. Träningen vill jag öka och fortsätta med. 

Den största utmaningen för mej har varit att det har känts tråkigt att äta och att jag har saknat något att tugga på. Jag har lagt till knäckebröd ibland. När jag har varit hungrig har jag tagit en promenad eller bara väntat ut det. Det går ju över! Jag har också tagit en ColaZero på kvällen för att få lite omväxling till vattnet.

Mina mått har minskat. 8 cm i midjan, 5 cm på låret och 4 cm på överarmen. 

Min målvikt har jag inte nått, men är på väg.* Det känns väldigt skönt. Modifast är en jättebra kickstart och nu är det bara att fortsätta och jag tänker använda mig av Viktväktarappen för att hålla koll på kalorierna. 

Tack vare Lättare tillsammans, med alla glada tillrop, pepp och stöttning, tips och idéer, har jag inte gett upp!

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade