Susanne, Lättare tillsammans 2020

"På rätt väg mot ett lättare liv!"


Susanne hade en startvikt på 81 kg innan aktivitetens start den 19 april. När hon vägde sig den 1/6 hade vikten sjunkit rejält*, trots att hon valt att äta under helgerna. Hon mätte sig även med måttband och måtten minskade totalt 8 cm under resans gång!

Resan har gått framåt men inte spikrak, jag hade inställningen att köra järnet under hela tiden men snart kom verkligheten i fatt. Jag insåg att detta inte kommer fungera. Jag tog då beslutet att köra fyra påsar ersättning på vardagarna och tillåta helgen att vara ”normal” men med eftertanke. Denna väg har fungerat för mig, 1-2 dagar har jag ätit middag med familj och vänner samt unnat mig något gott glas men varit noga med att inte överäta eller trycka i mig snacks/godis. Resultatet är att det går neråt och framåt. Mer på måtten än vikten men jag är NÖJD. Jag kommer att fortsätta på detta sätt tills jag mått mitt mål. Min absoluta favorit är vaniljersättningen, magiskt god!

Upplägg: 5 dagar ersättning 2 dagar middag/mat som jag önskar. Promenader minst 30 min 5 dagar och styrkeövningar enligt upplägg i ”Lättare tillsammans” Trägen vinner!! Målvikt till siste november 69Kg!
"*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).
Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade