Modifast-metoden - Strukturerad viktminskning i flera steg

Modifast-metoden BAS


En enkel metod för att använda Modifast

Hur du använder Modifast beror naturligtvis på din egen situation och målsättning. För dig som vill ha en färdig metod och ett schema att följa är Modifast-metoden BAS ett bra alternativ.

Syftet med den så kallade Modifast-metoden BAS är inte bara att erbjuda ett snabbt och effektivt sätt att minska i vikt, utan också att hjälpa dig att behålla vikten efter avslutad kur.

Snabb viktminskning i början

Modifast-metoden BAS är utformad så att du inledningsvis ersätter alla matmåltider med 4 måltider Modifast LCD kostersättning, vilket ger en snabb och motivationshöjande viktminskning i början.

Därefter övergår du stegvis till att äta vanlig, "bra" och välbalanserad mat på rätt sätt och i anpassad mängd för dig. Den stegvisa övergången gör att både du och din kropp får tid att anpassa er till nya vanor och därmed minimeras risken för jojo-effekten.

Fyra faser under sex veckor

Modifast-metoden BAS är en modell som är utformad av en dietist och pågår i sex veckor. De första två veckorna äter du bara Modifast LCD kostersättning och då är det viktigt att du dricker rikliga mängder vatten, minst 2,5 liter per dag. Tredje veckan börjar du kombinera Modifast med en vanlig måltid och veckorna därefter går du tillbaka till att äta två vanliga måltider. När du återgår till att äta vanlig mat är det viktigt att anpassa mängden för att behålla din nya vikt och att lägga grunden med hälsosam mat. Här på hemsidan kan du läsa mer om hur du väljer bra livsmedel i lagom mängd och får också recepttips på smala och goda rätter.

Om du av någon anledning skulle falla ur ditt viktminskningsprogram så ska du inte se det som ett misslyckande, för det är lätt hänt. Ät istället enbart Modifast dagen efter och återgå sedan till den vecka och dag i Modifast-metoden som du tidigare befann dig i.

Klicka här för en utskrivbar version av Modifast-metoden BAS

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade