Kundberättelser

Kundberättelser

Fler kundberättelser


"Med Modifast produkterna var det enkelt att ta med sig sin mat! De smakar riktigt gott och jag var alltid säker på att jag fick i mig alla näringsämnen."
Nina, maj 2023

Nina| Viktnedgång

Nina har fått stöd, pepp och nya vänner genom Lättare tillsammans

LÄNK
"Jag är så tacksam och har rekommenderat er till många!"
Madeleine, November 2021

Madeleine | Viktnedgång

Madeleine är mer än nöjd med Modifast produkter och har rekommenderat dem till sina kollegor

LÄNK
"Tack för att ni gav mig förutsättningarna att lyckas ta kontroll över min hälsa"
Robin, Augusti 2021

Robin | Viktnedgång

Robin valde att testa Modifast trots att han var skeptisk till en början. Men det gick så bra att han fortsatte längre än planerat!

LÄNK
"Två Lättare-aktiviteter och känner mig nu mycket lättare"
Ulla, maj 2021

Ulla | Viktnedgång

Ulla har precis avslutat Lättare-aktiviteten och delar här med sig kring sitt resultat och målet framåt. Hon deltog första gången i aktiviteten i januari 2021. Orsaken var att komma ner i vikt samt att få lite mindre värk i fötterna. Hennes långsiktiga målsättning är att nå 70 kg.

LÄNK
"Era produkter är så goda!"
Malin, mars 2020

Malin | Viktnedgång

Hej på er Modifastgänget! Jag är inne på vecka 3 av min livsändring.Jag använder mig av kaloriräkning och Modifast. Dricker en underbart god modifast shake på morgonen efter morgonkaffet och ingefärs-gurkmejashoten, och till lunch äter jag oftast en god måltid med en liten portion protein tex ugnsstekt kycklingbröst med massor av kryddor och vitlök, blomkålsris med olivolja, vitlök och peppar och lite färska grönsaker.

Till mellanmål blir det en kopp kaffe och 1 msk osockrat jordnötssmör och på kvällen blir det ännu en välsmakande modifast shake. Jag har lyckats att hålla sötsuget borta och gått ner i vikt. 🍾

LÄNK
"Jag har gått från övervikt till normalvikt!"
Jeanette, deltagare Kickstarta 2019

Jeanette | Viktnedgång

Härlig känsla att ha klarat alla sex veckorna! Jag har gått från övervikt till normal vikt. Känns underbart! Ska verkligen försöka hålla i detta. Grattis till alla i gruppen som kämpat! 👍😀🌼 .

Har försökt att skapa nya vanor under Kickstarten. Den bästa är att jag dubblat mina dagliga antal steg och hittat nya härliga skogsrundor med hundarna! 👍🐾.

LÄNK
"Jag rekommenderar ALLA som vill gå ner i vikt att prova!"
Emma, aug 2019

Emma | Viktnedgång

Hösten 2015, när vår äldsta dotter var 1.5 år, tröttnade jag på att vara överviktig. Jag kände mig inte som personen jag såg i spegeln. Jag hade provat lite olika "kurer" och metoder men inte fastnat för någon. Jag visste att jag ville kickstarta viktnedgången för att få motivation, så jag hittade Modifast och blev riktigt överraskad av hur goda de var! Jag körde kickstarten och gick sen över till att kombinera Modifast med hälsosam mat och hade i januari gått ner en hel del i vikt! .

I slutet av januari -18 körde jag kickstarten igen, fortsatte sen med en kombination av Modifast och kaloriräkning av bra mat och hade i juli samma år gått ner mer i vikt.

LÄNK
"Det är så goda produkter så det har blivit som ett behov!"
Carin, juni 2019

Karin | Viktnedgång

Har sedan början av september gått ner i vikt med hjälp av Modifast. Började med 2½ veckas dryck, och har sedan bytt ut ett eller flera mål om dagen. Det är så goda produkter så det har blivit som ett behov.

Önskan hade kanske varit att det skulle finnas fler smaker, päron, hjortron, blåbär, melon kanske. Gröten och jordgubb tillhör favoriterna. Har precis varit inne och beställt nya produkter.

Jag är supernöjd!

LÄNK
"Gått ner en hel del vi vikt sen jag började!"
Anna, dec 2018

Anna | Viktnedgång

Jag har ätit modifast sen slutet av maj. Dvs ett halvår. De första 20 veckorna strikt kur och sen håller vi på att trappa upp vanlig (nyttig) mat. Går på ett sjukhus och får hjälp och stöttning.

Gått ner mycket i vikt sen jag började. Jag har en del kvar att gå ner men mår mycket bättre tex min astma är mycket bättre.

LÄNK
"Tack Modifast. Tack för att ni gör det så lätt!"
Sandra, sep 2018 och juli 2019

Sandra| Viktnedgång

Jag är av naturen ingen smal människa utan har i stort sett alltid haft det där lilla extra att ta på. Men efter att ofrivilligt gått upp drygt 20 kg under 2 år så började jag se mig omkring efter ett sätt som skulle passa mig att gå ner i vikt. En dag i början av maj 2018, i vårt lunchrum, berättar en kollega att hans fru använder Modifast och gått ner i vikt. Jag blev nyfiken och beställde min första beställning Modifast och i slutet av maj satte jag igång.

Jag har idag att jag unnar mig på helgen och vid resa. Samtidigt kan jag nu kontrollera kaloriintaget mer och är otroligt noga med vad jag stoppar i mig. Magen reagerar "starkt" om det var något som var mycket opassande. Nu, 4 månader senare, så kan jag stolt säga att jag gått ner en hel del i vikt!! Jag kommer i snygga kläder igen och självförtroendet är något bättre. Jag är inte klar än utan har sikte på 10-15 kg till. Och utan Modifast hade jag aldrig klarat det! Tack igen. Tack. Modifast kommer jag alltid att använda mig av på ett eller annat vis.

LÄNK
ARTIKEL 1-10 17.1 2  Nästa »  | Visa alla