Emma, Kickstarta 2018

Jag gav mig fasen på att lyckas!


Emma intervjuades efter aktivitetens slut av Familjeliv och här kan du läsa kring hennes upplevelser och resultat från Kickstarta.

– Jag var i bra form, åt bra och tränade aktivt för 4 år sedan, men så träffade jag tyvärr ”den berömda väggen”, och efter det har jag inte lyckats bli den välmående person jag var innan min utbrändhet. Ända sedan dess har jag sett hur vågen tickar åt fel håll. Även fast man säger åt sig själv skärpa sig, har jag inte funnit någon motivation. Eftersom jag lever ensam har jag inte heller någon som kan stötta mig när jag behöver det, eller säga åt mig när jag står där i matbutiken och stoppar ner onyttigheter i kundvagnen. Jag hade ett träningskort som jag aldrig hade använt, för att jag orkade helt enkelt inte ta mig till gymmet. Jag kände därför att Kickstart 2018 skulle vara perfekt för mig: ingen som kontrollerar mig fysiskt, varje vecka skulle det rapporteras in vikt och helkroppsbilder till Kickstart-teamet. Jag kunde dessutom inte heller längre skylla på att jag inte orkar gå till gymmet. Bodyweight-banden fanns nu hemma hängdes på dörren, och PT’n fanns i en app i mobilen. Vetskapen om allt detta sammantaget har varit det som har drivit mig att prestera mitt bästa!

– Målsättningen var att komma igång med min viktminskning, få ett nytt hälsosamt tänk kring min kost och att komma igång med träningen.

– Jag har nu gått ner 8 kg sedan start, vilket är en bra bit på vägen. Målsättningen är att gå ner 10 kg till innan 2018 är slut. Är lite skeptiskt till att jag kommer hinna, men det är också något som driver och motiverar mig. Jag använder mig fortfarande av Modifast där jag varvar måltiderna med Modifast-produkter. Bodyweight-banden tränar jag aktivt med hemma, minst 3 gånger i veckan.

– Man måste verkligen vilja till 100% och vara stark för klara de första veckorna av Modifast-metoden. Mina första veckor hade jag liten djävul på axeln som gång på gång sa åt mig att misslyckas. Men jag hade gett mig fasen på att jag skulle lyckas, och succesivt försvann hungerkänslorna, suget efter snabba kolhydrater och socker. I och med det försvann också den lilla djävulen med sitt tjat. Jag var äntligen avgiftad och det värsta i omställningsprocessen var över!

"Jag kunde inte längre skylla på att jag inte orkar gå till gymet"
Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade