Sarah, Lättare tillsammans 2023

Sarah har nått sitt mål och fått ett nytt tänk på köpet


Hon har tidigare haft svårt att gå ner i vikt på egen hand med hjälp av vanlig kost.

Jag hittade lättare tillsammans september -23 av en slump på Facebook och bestämde mig för att hoppa på jag har obesitas sedan många år och har haft hjälp av sjukvården för att gå ner I vikt. Haft ett ganska dåligt resultat och känt mig lite nedslagen. Jag har svårt att gå ner i vikt på egen hand med hjälp av vanlig kost.

Bestämde mig för att testa denna grej och jag blev så glad över de goda rätter och shakes som Modifast har. Känns även bra att jag valt en (vad jag upplever) erkänd LCD kost! Upplägget av informationen från Modifast, information om övervikt, tränings tips mm och stöttningen i Facebook gruppen har hjälpt mig enormt jag har nått mitt mål -10% .

Jag fortsätter med en kombination av Modifast och "riktig" mat. Och tack vare mitt nya tänk så kan jag låta mig äter allt men i mindre mängd än tidigare. När suget blir för stort kan jag välja en pudding eller en bar ist för en chokladkaka på 200 gram. Jag rekommenderar verkligen detta upplägg för alla som vill starta sin viktresa på ett uppmuntrande och gott vis!

Sarah

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade