Robin, Augusti 2021
Kundberättelser

Jag har rekommenderat er till många!


Hej på er!

Jag vill bara uttrycka min tacksamhet till er.

I våras valde jag att ta tag i min hälsa och övervikt efter ett år av mindre kloka beslut när det kom till kosten under pandemin, jag var skeptisk mot er metodik då jag hade en rädsla för "jojobantning" och när många sa "du kommer nog gå upp igen" när man förklarade varför man drack shakes, så stärktes den rädslan kontinuerligt.

Men jag valde att prova, tanken först var 2 veckor och sedan sakta men säkert höja dagsintaget, men det gick så bra så jag körde 8 veckor bara shakes. Efter det så började jag sakta lägga till mat och idag äter jag bara vanlig mat igen, tar någon shake då och då men har en mer "Normal" kost nu.

När jag började med Modifast,förstod jag att jag behövde ett tydligt mål med vart jag ville hamna, målet var att jag inte ville känna att min kropp begränsar mig till de saker jag vill göra i livet. Om jag vill springa, spela padel eller klättra så ska jag inte hindras från det på grund av min övervikt.
Det målet gjorde att jag började ta bättre beslut i vardagen, jag började gå till gymmet, springa och såg till att jag gick minst 10k steg varje dag. Allt som allt mådde jag bättre, jag tog mig ut mer i naturen och jag började göra roligare aktiviteter med mina vänner.

Övergången efter 8 veckor till vanlig mat skrämde mig, jag såg inte fram emot det utan var rädd att börja gå upp igen. Jag förstod att jag behövde få en förståelse för hur mycket mat jag borde äta för att ligga kvar på min vikt, så jag började räkna kalorier. Allt jag åt la jag in i en App och det gav mig tillbaka känslan av kontroll och enkelhet som Modifast hade gett mig. Det väckte också ett helt nytt intresse hos mig som var matlagning, jag började testa mig fram hur jag kunde göra riktigt god mat med väldigt lågt kaloriinnehåll.

Nu när jag skriver har jag i en månad bara ätit ”normal” mat igen, jag har fortsatt att gå ner men vissa dagar har jag även gått upp. Jag bryr mig inte så mycket om vad vågen säger, för det kan verkligen variera från tillfälle till tillfälle. Men så länge jag känner att trenden känns bra och att jag gillar hur jag känner mig med eller uta kläder på, då vet jag att jag fortfarande gör rätt. 

Jag gick ner i vikt* har rekommenderat er till många och jag kommer att fortsätta göra det, tack för att ni gav mig förutsättningarna att lyckas ta kontroll över min hälsa. 

"Jag var skeptisk då jag hade en rädsla för "jojobantning""


*Tyvärr får vi inte visa före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)
Robin, Augusti 2021
Robin