Emma
Kundberättelser

Modifast är mitt verktyg för att hålla vikten!


Hej!

Hösten 2015, när vår äldsta dotter var 1.5 år, tröttnade jag på att vara överviktig. Jag kände mig inte som personen jag såg i spegeln. Jag hade provat lite olika "kurer" och metoder men inte fastnat för någon. Jag visste att jag ville kickstarta viktnedgången för att få motivation, så jag hittade Modifast och blev riktigt överraskad av hur goda de var! Jag körde kickstarten och gick sen över till att kombinera Modifast med hälsosam mat och hade i januari -16 gått ner i vikt!*

När jag då blev gravid med vårt andra barn fokuserade på att vara gravid och lade viktnedgång på hyllan. Efter graviditet och amning var det dags att ta tag i vikten igen, jag var tillbaka på vikten jag hade innan jag blev gravid.

I slutet av januari -18 körde jag kickstarten igen, fortsatte sen med en kombination av Modifast och kaloriräkning av bra mat och hade i juli samma år gått ner i mer vikt. Jag håller fortfarande vikten med hjälp av Modifast, det är mitt verktyg för att hålla mig på banan. Jag rekommenderar ALLA som vill gå ner i vikt att prova.

Emma


*Tyvärr får vi inte visa före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)

Emma, aug 2019
Emma