Madde, Lättare tillsammans 2020

"Nu är denna resa slut men min har bara börjat!"


När jag som mest ogillade mig själv och min kropp så dök plötsligt Lättare tillsammans upp i mitt flöde. Jag nappade på aktiviteten och det har jag inte ångrat!

Så min viktresa tog sin början. Min man hakade på och har varit ett stort stöd! De två första veckorna gick väldigt bra jag var heltaggad och fick bra stöttning av både min man och av gruppen. Första veckan kände jag av huvudvärk och frös en del, längtade efter varm mat. Svamppastan och Currynudlarna var då ett bra alternativ. Annars är mina favoriter Tranbär, Jordgubb och chokladpudding.

I slutet av andra veckan valde jag att göra ett avsteg 1:a maj. Då åt jag wokade grönsaker med räkor - mätte och vägde allt och blev så nöjd när måltiden var ca 250 kcal vilket är nästan som en Modifastpåse.

Vecka 3 började jag äta ett mål och valde då att äta middag. Det underlättade min vardag. Gott med varm mat och lite att tugga på - det hade jag saknat!
Fortsättningen har gått enligt programmet med att äta frukost och middag samt Modifast till lunch och kväll.

Under v 5 var det lite jobbigt, motivationen sviktade. Det blev tufft att parera och jag ramlade dit. Motivationsbristen och avstegen visade sig på vågen med + 0,5 kg. I vanliga fall brukar jag ge upp men gruppens pepp gjorde att jag snabbt kom upp på banan igen. Sista veckan har gått bra.  

Träningen har varierar under veckorna, 2 cirkelpass/v har det blivit och promenader när det funkat. Känner att jag orkar mer under träningen och det är positivt.
Totalt har jag tappat i vikt* och 10 cm i midjan vilket jag är nöjd med. När jag tog min efterbild såg jag att det hänt en hel del😊.

Nu är denna resa slut men min har bara börjat! Jag kommer fortsätta resan mot min målvikt med hjälp av Modifast och att äta rätt. Tacksam att kroppen blir lättare och vågen äntligen börjar ändra riktning!

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade