Citat Lättare tillsammans 2022

Citat från Lättare tillsammans, januari 2022


"Modifast gjorde det enkelt för mig att komma igång"

"Modifast gjorde det enkelt för mig att komma igång. Med hjälp av Modifast och gruppen Lättare Tillsammans har jag lyckats och hittat tillbaka till ett sundare lättare liv. Förbered dig innan start det krävs motivation och vilja! Lycka till"

Nina 50 år

"Jag har blivit lättare, gladare och mer i form"

"Utan Modifast och alla vänner i gruppen "Lättare tillsammans 2022" hade jag ALDRIG klarat detta med sådan glädje som det faktiskt varit! Alla har peppat, stöttat och kämpat tillsammans. Modifast har varit med oss hela tiden, både med pepp, rådgivning och massor av bra information.

Jag har endast vid några tillfällen känt hunger och har flera gånger glömt sista målet. Har inte upplevt huvudvärk, krånglig mage eller dåligt humör.

Jag har blivit lättare, gladare och mer i form, upplever mindre smärta i inflammerad fot, äter nyttigare mat i mindre mängd och har inga problem med att avstå godsaker.

Jag trodde inte jag skulle komma så här långt med dessa medel. Det blir nog svårt att sluta helt med måltids- eller kostersättningen, så det blir nog en påse om dagen ett tag till. Det är ju så goda påsar och bars 😁"

Eva 59 år

"Klarade jag det så klarar DU det!"

"Efter att så gott som dagligen stoppat något sött/fikabröd i munnen och slarvat med mat så hittade jag äntligen något som fungerade för mig! Hade aldrig provat Modifast och tänkte ge det en chans. Jättegoda shakes och enkla måltider att laga till! Viktnedgången* efter 8 veckor gör mig lycklig 🤗. Tackar Modifast för all bra info veckovis och såklart bästa gruppen Lättare tillsammans där man delade både med och motgångar🙏. Klarade jag det så klarar DU det! Lycka till🌷"

Mona 58 år

"Gått ner i vikt* och mitt sötsug är som bortblåst"

"Efter mååånga omgångar att försöka gå ner i vikt, hoppade jag på Modifast’s (Lättare tillsammans 2022) hade inte så stora förhoppningar på denna aktivitet…. Eftersom inget fungerat speciellt innan. Men nu efter att följt rekommendationerna och alla fina hejarop och pushande meddelande i gruppen vi tillhör, har jag nu gått ner i vikt* under dessa 7 veckor och mitt sötsug är som bortblåst, fått arbetsverktyg för att klara min vardag under tiden trillar man i diket har det varit lättare att komma på rätt spår igen och jag mår såå mycket bättre och med bättre ork, jag har bara gått promenader under denna period, så även det fungerar. Tack modifast! Detta är min hjälp jag behövde! Och kommer hoppa på även nästa omgång då jag har liiite till att behöva jobba bort!"

Lisbeth

"Enkelt, gott och stort urval av produkter."

"Modifast var enda alternativet för mig att komma tillbaka på banan mot hälsosammare liv.* Tappat mitt sötsug - helt. 

Enkelt, gott och stort urval av produkter. Variationen i den har betytt mycket för mig.

För mig är detta som en medicin för min kropp, att komma tillbaka till bättre livsstil."

Cecilia

"Fokus har legat på kosten och att få bort ett sötsug"

"För mig fungerade Modifast väldigt bra. Jag har sakta gått ner i vikt*. Fokus har legat på kosten och att få bort ett sötsug. Att enbart äta en viss mat så som ur Modifasts sortiment kräver en viss vilje- och motivationsstyrka så en viss förberedelsetid är viktigt innan start.

Lycka till."

Anonym

"Är imponerad av enkelheten, viktnedgången och sötsugen som försvunnit."

"Det är första gången jag provat Modifast produkter. Är imponerad av enkelheten, viktnedgången och sötsugen som försvunnit. Känns inte som en uppoffring för min del, är mätt hela dagen."

Anonym

"Då kan jag få stödet att gå ner de sista, tröga kilona"

"Blev jätteglad att ni ska köra igen i vår😁😁😁!! Då kan jag få stödet att gå ner de sista, tröga kilona 🙌."

Anonym

"Är så mycket lättare och roligare att tillsammans med andra att ändra på gamla vanor"

"Toppen med en ny omgång! Är så mycket lättare och roligare att tillsammans med andra att ändra på gamla vanor 😁."

Anonym

*Tyvärr får vi inte skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade