Modifast-metoden MAX

Den maxade metoden


Modifast-metoden Max är utformad för dig som har många överskottskilon att gå ner, vill få en riktigt kickstart och samtidigt jobba under en längre tidsperiod med att verkligen få in nya matvanor. Syftet är inte bara att erbjuda ett snabbt och effektivt sätt att minska i vikt, utan också att hjälpa dig att behålla vikten efter avslutad kur.

Modifast-metoden Max är en förlängning av den vanliga Modifast-metoden och pågår under totalt 15 veckor. De första 8 veckorna ersätts samtliga måltider med fyra påsar Modifast kostersättningar (påsar med pulver). När all mat ersätts är det väldigt viktigt att samtidigt dricka mycket vätska, dvs 2,5 liter kalorifri dryck. 

Därefter övergår du stegvis till att äta vanlig, "bra" och välbalanserad mat på rätt sätt och i anpassad mängd för dig. Den stegvisa övergången gör att både du och din kropp får tid att anpassa er till nya vanor och därmed minimeras risken för jojo-effekten. 

I slutändan handlar det om att ändra livstilsvanor! För att behålla sin viktminskning behöver man nämligen göra förändringar i sina mat- och motionsvanor. En lägre vikt förbrukar mindre energi och därför kan man inte återgå till att äta som man gjorde innan dieten och viktnedgången för då går man upp i vikt igen.

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade