Ewa, Lättare tillsammans 2021

"Jag följde programmet till fullo och gick ner i vikt*!"


Ewa, 68 år, deltog i Lättare-aktiviteten och delar här med sig kring sitt resultat och målet framåt. Hon vägde vid start 109,7 kg och gick ner i vikt* under aktiviteten. Hennes långsiktiga målsättning är att nå 80 kg.

Jag kände att jag tappat kontrollen över mitt ätande under pandemin och vågade inte väga mig. Med tanke på att jag inte ville ha det så, kom Modifasts program helt rätt i tiden. 

Jag följde programmet till fullo, men även registrerade kaloriintag på Lifesum. Under de senaste två veckorna började jag med en mål mat, och fortfarande registrering av kaloriintag. Började vardagspromenera (med urusel kondition) i raskare steg. I söndags gjorde jag ett avsteg och åt godis. Hade svårt att motstå, just då, trots godiset fanns hemma i flera veckor. Men nu är jag tillbaka på banan igen.

Jag skall fortsätta med kuren och äta Modifast under veckorna, dvs måndag-fredag 800 kcal.

Under helgerna, kommer jag äta Modifast 1 mål, kompletterad med en vanlig mat men tänka på vad jag äter. Produkterna är jättegoda och jag gillar puddingar, gröt och soppa (purjolök och potatis).

Framåt kommer jag träna på att återgå till mitt viktminskningsprogram, efter avsteg, som kommer att inträffa på grund av resor, mm. Men även om jag gör det, så känner jag att jag måste få bukt med min övervikt, för hälsans skull.

Jag ska fortsätta att promenera och har som mål att börja träna på min crosstrainer.


*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade