Modifast-metoden Medel

Modifast-metoden Medel
Modifast-metoden Medel är uppdelad på drygt två månader där den första månaden innefattar en strikt kur där alla matmåltider ersätts med kostersättningar och resterande tid fokuserar på att återintroducera sunda måltider. 

Därefter övergår du stegvis till att äta vanlig, "bra" och välbalanserad mat på rätt sätt och i anpassad mängd för dig. Den stegvisa övergången gör att både du och din kropp får tid att anpassa er till nya vanor och därmed minimeras risken för jojo-effekten.

Strikt kur i fyra veckor

Modifast-metoden Medel är en modell som är utformad av en dietist och i nio veckor. De första fyra veckorna äter du endast Modifast LCD kostersättning och då är det viktigt att du dricker rikliga mängder vatten, minst 2,5 liter per dag. Femte och sjätte veckan börjar du kombinera Modifast med en vanlig måltid och veckorna sju till nio går du tillbaka till att äta två vanliga måltider. När du återgår till att äta vanlig mat är det viktigt att anpassa mängden för att behålla din nya vikt och att lägga grunden med hälsosam mat. Här på hemsidan kan du läsa mer om hur du väljer bra livsmedel i lagom mängd och får också recepttips på smala och goda rätter.

Om du av någon anledning skulle falla ur ditt viktminskningsprogram så ska du inte se det som ett misslyckande, för det är lätt hänt. Ät istället enbart Modifast dagen efter och återgå sedan till den vecka och dag i Modifast-metoden som du tidigare befann dig i.

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade