Roger, Kickstarta 2018

Jag gick ner 5 kilo redan första veckan!


Roger intervjuades efter aktivitetens slut av Familjeliv och här kan du läsa kring hennes upplevelser och resultat från Kickstarta.

– Jag var överviktig och ville gå ner i vikt. När man kör en sån här metod händer det mycket i början, och för min egen del behöver jag gå ner mer än 0,5 kg i veckan för att känna den där pushen att fortsätta. Med Modifast-metoden gick jag ner 4,5-5 kg bara första veckan. Det gjorde det mycket lättare att fortsätta sen, och jag blev mer motiverad.

– Som första mål ville jag gå ner runt 20 kg på 6 veckor, men efter ett tag förstod jag att det var lite väl högt. Jag lyckades dock gå ner 15 kg, så jag nådde nästan målet. Jag ville också börja äta bättre rent generellt, och det tycker jag att jag lyckats med. Det som är bra med Modifast är man kan styra mycket själv, och ersätta bara en eller två måltider för att inte känna hungerkänslor. Ett mål var också att bli starkare i kroppen med hjälp av träningen då jag har lite ont i ryggen.

– Träningen kunde inte vara lättare. Jag fick information varje vecka om hur jag skulle träna. Bland annat var det snabba promenader som skulle göras varje dag. Först kortare, sedan lite längre, vilket var kanonbra. Träningen med Bodyweight® banden bygger ju på din egen kroppsvikt, så det var bara att följa i deras mobilapp exakt hur mycket och hur länge jag skulle träna. Passen med banden var bara cirka 20 minuter per gång vilket kändes väldigt bra. Sedan körde man även ”veckans utmaning” som var riktigt kul.

– I början var det extra svårt att komma in i själva metoden, eftersom man uteslöt all vanlig kost. Det gjorde att man tänkte på mat hela tiden! Men det gjorde också att man uppskattade att äta ”bara” en sallad sen. Man får bara gilla läget och köra på!

– Bra att man får ett snabbt resultat, vilket gör att motivationen håller i sig. Modifast-rätterna är dessutom riktigt goda och har en bra variation, vilket gör det enklare. ”Barsen” smakar nästan som godis! Det som är en stor fördel är att det inte är så tidskrävande. Man kan verkligen uppnå bra resultat med bara kosten, det blir inte samma krav på att man måste träna flera timmar om dagen, utan det går att få en förändring trots att man har ont om tid. Den tidseffektiva träningen var också väldigt bra för mig som är ensamstående med två barn!

– Passar alla människor! Särskilt då de som har en övervikt, och vill förändra sin ohälsosamma livsstil.

"Väldigt bra för mig som är ensamstående med två barn"
Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade