Modifast Shaker 600ml Gunsmoke Black

Modifast Shaker 600ml Gunsmoke Black


Modifast Shaker 600ml Gunsmoke Black i gruppen Handla här / Alla produkter hos Modifast (818276)
Modifast Shaker 600ml Gunsmoke Black
Modifast Shaker 600ml Gunsmoke Black
Modifast Shaker Gunsmoke Black har en smart lösning med två behållare under shakern där man kan förvara sitt Modifast-pulver och enkelt blanda till sin shake när man är på språng.
Antal: 
79 kr
Order före 13.00 sänds normalt samma dag
Lägg i kundvagnen
 • Beskrivning
 • Modifast shaker i plast, för tillredning av drycker, soppor och puddingar

  Modifast Shaker Gunsmoke Black är en snygg och funktionell shaker där man enkelt kan ta med sig pulver för två måltider i behållare under shakern.

  Shakern är BPA- och DEHP-fri och kan användas i micro, diskas i diskmaskin och förvaras i frys. OBS! Metallringen och haken får inte vara monterade på shakern när den ska användas i mikrovågsugn.

  De två extrabehållarna är lätta att skruva på och ta av, sitter säkert fast i botten av shakern med rejäla gängor som håller ordentligt tätt. Med den urtagbara avgränsaren gör du enkelt en av behållarna till ett smidigt fack för smycken, mynt, skåpnyckel etc.

  Denna modell rymmer 400 ml upp till shakerns övre markering, men hela 600 ml upp till kanten. De två extrabehållarna rymmer 120 respektive 160 ml.

  Observera att man aldrig ska blanda varm vätska i en shaker, på grund av det tryck som då bildas. Sopporna kan dock blandas kalla i shakern och sedan värmas (utan lock).

  Artnr: 818276
 • Näringsinnehåll
 • Tillredning
 • Serveringsförslag