Caroline, Lättare tillsammans 2021

"Tack Modifast för att jag fick denna chans!"


Strax efter jul 2020 såg ett inlägg om "Lättare tillsammans", jag visste att jag behövde gå ner i vikt men jag va inte säker på om jag va mentalt redo. Efter någon dag hade jag funderat färdigt, jag skulle göra det här och jag skulle klara det! 

I 2 veckor körde jag strikt, INGET annat stoppades in i munnen. Jag hade ett rejält sockerberoende och jag behövde få bukt med det.

Min första utmaning va att dricka allt detta vatten, normalt drack jag inte vatten alls. Jag va beroende av lightläsk och även om jag "fick" dricka detta under dieten valde jag att köra all-in och bli av med det beroendet också. Så jag började med att alltid ha en flaska vatten nära till hands. Började suget komma drack jag, när jag va hungrig men inte skulle äta så drack jag. Och jag lyckades få i mig 2,5 liter vatten om dagen!

5 veckor in i dieten smakade jag lightläsk igen, det va inte gott längre.. Mitt mål med dieten va att b(r)yta vanor och få en hälsosammare relation till mat. Jag behöver mat för att överleva, inte för att må bra. Vi äter nu, som familj, mycket bättre mat och mycket grönsaker.

Jag har inte tränat på mycket länge och har pga vikten fått ont i knät. En vecka in i dieten så började jag ta halvtimmes promenader, nästan dagligen. Knät värker men jag vet att det blir bättre med tiden. Det har varit väldigt tufft mentalt stundtals när suget kommer men man kan stå emot!

Till alla som funderar på att göra detta vill jag säga, gör det! Jag har aldrig mått så bra inifrån som jag gör nu. Och ett tips att ta med er: vattenflaskan. Ha alltid den nära, utan den vet jag inte hur jag klarat detta. Va aktiva i Facebook-gruppen, så mycket pepp därifrån! Modifasts kostersättningarna är väldigt goda och det hjälper ju en hel del.

Under dessa veckor gick jag ner i vikt* och minskade med 50 cm på de åtta mätpunkterna! Jag har nu ett BMI på 36,5. Och jag klarade det! I 6 veckor följde jag dieten till punkt och pricka, jag är så stolt över mig själv! Jag har fortfarande lång väg kvar men jag känner för första gången att det inte är omöjligt.

Tack Modifast för att jag fick denna chans!

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade