Ulla, Lättare tillsammans 2021

Ulla har precis avslutat sin andra Lättare-aktivitet


Ulla har precis avslutat sin andra Lättare-aktivitet och delar här med sig kring sitt resultat och målet framåt. Hon deltog första gången i aktiviteten i januari 2021. Hon vägde då drygt 100 kg. Orsaken var att komma ner i vikt samt att få lite mindre värk i fötterna. Hennes långsiktiga målsättning är att nå 70 kg.

Första gången jag började med Modifast var den 4 januari 2021 och 6 veckor framåt. Orsaken var väl mest att komma ner i vikt plus att förhoppningsvis få lite mindre värk i fötterna.

Jag har kört en 6 veckors kur (Lättare tillsammans) där de två första veckorna var helt strikt, utan vanlig mat. Första gången jag var med i Lättare tillsammans var det väldigt jobbigt de första dagarna, sedan blev det bättre. Väldigt viktigt att dricka mycket vatten annars blir man lätt hungrig. Andra gången jag körde kuren så gick det bättre, då var jag mer inställd på hur det skulle kännas!*

Jag försöker tänka på vad jag äter och försöker promenera eller cykla minst en gång per dag då jag inte gillar att träna på gym.
Mitt mål är att bli lite smidigare i kroppen och slippa värken i fötterna.


*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade