Maria, Lättare tillsammans 2022

"Utan Lättare tillsammas gruppen hade jag troligen gett upp efter en kort tid"


Maria är en av deltagarna i Lättare tillsammans augusti 2022 där hon tillsammans med många andra deltagare delade med sig av sin viktresa. 

"Jag har alltid haft svårt för att gå ner i vikt. Får erkänna att jag var skeptisk när jag läste om Modifast men när jag såg att de har grupper på Facebook så kändes det som att det kanske skulle bli lite lättare. Utan Lättare Tillsammans-gruppen hade jag troligen gett upp efter en kort tid. Men med alla peppande inlägg där och via Messenger har det gått mycket lättare! Jag gick ner i vikt* sist jag var med och jag känner att jag fått nya vänner för livet. Sen så underlättar det så klart att produkterna jag använt från Modifast är jättegoda. Favoriterna är bananshake, chokladpudding (helst med lite flingsalt på) och gröten med kanel till."

Maria

    

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade