Boktips!

Ett liv med sleeve eller gastric bypass av leg dietist Therese Goding


Att hitta en sund livsstil och ett balanserat förhållningssätt till kost och fysisk aktivitet är den största och viktigaste utmaningen efter en sleeve gastrectomy. Operationen är ett verktyg men det är du som efter operationen gör det stora arbetet.

Ett liv med sleeve eller gastric bypass är tänkt att vägleda dig till en långsiktig, balanserad och hälsosam livsstil. Oavsett om du just nu står inför en sleeve-operation eller om det har passerat några år sedan du genomgick en, hoppas författaren att du finner inspiration och lärdomar i bokens många kapitel. Boken tar upp hela resa från operation, den närmsta tiden efter operaitonen och hur du skapar ett hälsosamt liv i längden med tips kring träning och fysisk aktivitet, inspirerande recept och saker att tänka på. s!

Innehållet i boken baseras på vetenskapliga studier och författarens egna erfarenheter efter flera års arbete inom området. Här kan du köpa boken!

Om författaren

Therese Goding är legitimerad dietist, gruppträningsintruktör samt utbildad personlig tränare och arbetar dagligen med rådgivning och att coacha människor till att nå sina mål. Hon har erfarenheter inom både friskvård, sjukvård samt företagshäslovård och anlitas flitigt som föreläsare av olika företag. De senaste åren har Therese arbetat inom överviktskirurgi och mött tusentals personer som har genomgått en sleeve gastrectomy. 

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade