Ann-Sofie, Lättare tillsammans 2022

"Nu äter jag lagom, är mycket piggare och gladare."


Ann-Sofie (41 år) har nyligen avslutat aktiviteten Lättare tillsammans, med start i januari 2022. Målsättningen var att gå ner i vikt för att minska belastningen på knän och leder. Släktingar som fått diabetes på grund av viktuppgång gav extra motivation. Att komma i sommarklänningen sågs som ett stort plus i kanten! Här delar hon med sig av sina erfarenheter av Lättare tillsammans och den slutna Facebook-gruppen som hörde till.

"Lokala apotekaren tipsade om Modifast och Lättare Tillsammans då hon själv använt detta. Och då släktingar fått diabetes på grund av viktuppgång så har man fått tänka till och börja göra nåt innan det är för sent.

När möjligheten att anmäla sig till Lättare Tillsammans kom så tog jag den och jag har inte ångrat mig. Modifast har kommit med måltidsersättningarna, tips och råd. Och de andra medlemmarna i gruppen har kommit med peppningarna och stöd. Jag arbetar skift vilket innebär långa arbetsdagar och nätter med sovtid under dagtid så har det varit svårt att få till regelbunda mattider och det är svårt att låta bli att äta under natten. Tack vare stödet från andra som också arbetar natt i gruppen så har det funkat bättre än förväntat och idag är det inte mycket problem alls.

Har kommit en liten bit på väg mot ett hälsosammare (och lättare) liv.* Köpte mealsizer och förstod att jag tog till mig alltför mycket mat. Nu äter jag lagom, är mycket piggare och gladare. Kommer att varva modifast måltidsersättningar då det är stressigt i vardagen så att jag vet att jag får i mig det jag behöver och inte tar den där chokladbiten eller något annat som inte är nyttigt för mig. Och så blir det nyttiga måltider när jag har tid att ordna detta. Och så behöver jag inte äta allt som läggs upp på tallriken på restaurangen, det är okej att be om att få ta med resterna."

Som kommentar till den sista bilden nedan skriver Ann-Sofie: “Idag måste jag ha bälte för att hålla arbetsbyxorna uppe.” Den första av bilderna är tagen i december 2021 och mittenbilden är tagen den 25 februari 2022.

  Ann-Sofie 25 feb 22  Ann-Sofie feb 22 byxor

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade