Ulla, maj 2021
Kundberättelser

Två Lättare-aktiviteter och känner mig nu mycket lättare!


Hej!

Första gången jag började med Modifast var den 4 januari 2021 och 6 veckor framåt. Orsaken var väl mest att komma ner i vikt plus att förhoppningsvis få lite mindre värk i fötterna.

Jag har kört en 6 veckors kur (Lättare tillsammans) där de två första veckorna var helt strikt, utan vanlig mat. Första gången jag var med i Lättare tillsammans var det väldigt jobbigt de första dagarna, sedan blev det bättre. Väldigt viktigt att dricka mycket vatten annars blir man lätt hungrig. Andra gången jag körde kuren så gick det bättre, då var jag mer inställd på hur det skulle kännas!

Idag väger jag mindre.* Jag försöker tänka på vad jag äter och försöker promenera eller cykla minst en gång per dag då jag inte gillar att träna på gym.
Mitt mål är att bli lite smidigare i kroppen och slippa värken i fötterna.

"Mitt mål är att bli lite smidigare i kroppen och slippa värken i fötterna!"


*Tyvärr får vi inte visa före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)
Ulla, maj 2021
Ulla