Eva, Lättare tillsammans 2022

"Det är fantastiskt att väga mindre*"


Eva (63 år) har nyligen avslutat aktiviteten Lättare tillsammans, med start i januari 2022. Målsättningen var att bli piggare, och mer lättrörlig. Eva såg fram emot bättre hälsa generellt och att ha en bättre fysik helt enkelt. Hon ville inte dra på sig fler smygande kilon. Här delar hon med sig av sina erfarenheter av Lättare tillsammans och den slutna Facebook-gruppen som hörde till.

"Jag har ätit Modifast i perioder tidigare under åren, som lunch, och gillar produkterna. Men nu närmade jag mig återigen hundra kilo och bestämde mig för att ta tag i vikten ordentligt. Jag hakade på gruppen Lättare tillsammans 2022 i januari och har varit helt motiverad sedan dess. Började med tre veckor strikt kur och har sedan, och gör fortfarande, följt planen och blandar nu påsar och mat. Jag vattentränar flera gånger i veckan.

En stor del av framgången har jag att tacka den fantastiska gruppen Lättare tillsammans för, där vi peppat och stöttat varandra hela tiden. Plus att produkterna smakar så bra. Det var konstigt nog, inga stora problem att enbart leva på måltidsersättningen de första tre veckorna.

Jag har hittat nya alternativ att äta när jag ska unna mig något gott. Är jag extra hungrig någon gång så tar jag en måltidsersättning till, av mina favoriter, eller äter en stor sallad eller något sånt och dricker zeroläsk om jag är godissugen. Jag vet att hungerkänslan klingar av efter ett tag.

Först lade jag min målvikt högre än BMI, för att jag inte trodde att det var möjligt att nå dit. Men nu äter jag hela tiden lite mindre än vad jag gör av med, och mitt mål är tolv kilo till och då kommer jag att ligga inom normal BMI. Alltså har jag kommit halvvägs nu. Det är ingen brådska, även om jag naturligtvis blir glad när vågen visar bra resultat. Men det är ju så här jag ska äta resten av livet om jag inte ska gå upp igen, så det är ingen idé att stressa för mycket med viktnedgången. Det är fantastiskt att väga mindre*, som jag gör i dagsläget."


 


*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11).

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade