Gå ner i vikt

Så kan du använda Modifast


Tillhör du dem som vill gå ner i vikt och känner att du behöver lite extra hjälp på vägen? Eller är du ofta på språng och har svårt att få till en bra måltid? Då kan Modifast hjälpa dig att uppnå ett hälsosamt mål!

Modifast är ett sortiment av produkter för viktminskning, viktkontroll och välmående. Modifast har funnits sedan 1995 och rekommenderas av överviktsenheter och dietister över hela landet. Hur Modifast kan hjälpa dig beror på vilken målsättning du har när det gäller din vikt. Olika produkter och tillvägagångssätt passar bra i olika situationer.

Modifast-måltider för alla tillfällen

Vårt goda produktsortiment består av både kostersättningar och måltidsersättningar som används för att byta ut en, flera eller alla måltider under en dag. Väljer man att byta ut enstaka måltider kan man använda sig av både måltidsersättningar (färdigblandad dryck och bars) eller kostersättningar (pulver i påsar).

Vill man däremot byta ut samtliga måltider under en period ska man endast använda kostersättningar som är anpassade för det ändamålet. Även när man bara använder Modifast kostsersättningar finns det många goda smaker och olika format att välja mellan.

Modifast hjälper dig att skapa ett energiunderskott

Att produkten fungerar så länge du använder den bygger på enkel matematik - du gör av med mer energi än du får i dig - men efter avslutad kur är det du och dina val som bestämmer om du behåller din nya vikt. Att återgå till ett konstant energiöverskott kommer på sikt att leda till ny viktökning. Det är därför viktigt att efter en avslutad kur återintroducera sund mat som du kan trivas med och behålla i framtiden.

Lågenergidieter som Modifast är välbeprövade, säkra och effektiva. När du byter ut vanlig mat mot Modifast säkerställer du inte bara att ditt energiintag begränsas, utan också att kroppen får alla de näringsämnen den behöver och en bra balans mellan fett, kolhydrater och protein.

Passar Modifast dig?

Modifast är avsett för vuxna personer med övervikt/fetma utan hälsoproblem, dock inte för exempelvis gravida eller ammande som har ett ändrat näringsbehov. Lider du av sjukdomstillstånd som diabetes, hjärtkärlsjukdom etc. eller känner dig osäker på om du kan äta Modifast rekommenderar vi att du först talar med din läkare, dietist eller sköterska. De kan ge dig personliga råd och även ta ställning till om eventuell medicinering behöver ändras etc.

För den som har en övervikt eller lider av fetma kan Modifast vara ett värdefullt verktyg för att uppnå viktminskning, bättre hälsa och välmående.

Om Modifastmetoden Kostschema för viktminskning

Medmade

Tillskott av vitaminer och mineraler efter överviktsoperation - Allt i ett! Handla Medmade