Kundberättelser

Kundberättelser

Fler kundberättelser


"Jag är så tacksam och har rekommenderat er till många!"
Madeleine, November 2021

Madeleine | Viktnedgång

Madeleine är mer än nöjd med Modifast produkter och har rekommenderat dem till sina kollegor

LÄNK
"Tack för att ni gav mig förutsättningarna att lyckas ta kontroll över min hälsa"
Robin, Augusti 2021

Robin | Viktnedgång

Robin valde att testa Modifast trots att han var skeptisk till en början. Men det gick så bra att han fortsatte längre än planerat!

LÄNK
"Två Lättare-aktiviteter och känner mig nu mycket lättare"
Ulla, maj 2021

Ulla | Viktnedgång

Ulla har precis avslutat Lättare-aktiviteten och delar här med sig kring sitt resultat och målet framåt. Hon deltog första gången i aktiviteten i januari 2021. Orsaken var att komma ner i vikt samt att få lite mindre värk i fötterna. Hennes långsiktiga målsättning är att nå 70 kg.

LÄNK
"Era produkter är så goda!"
Malin, mars 2020

Malin | Viktnedgång

Hej på er Modifastgänget! Jag är inne på vecka 3 av min livsändring.Jag använder mig av kaloriräkning och Modifast. Dricker en underbart god modifast shake på morgonen efter morgonkaffet och ingefärs-gurkmejashoten, och till lunch äter jag oftast en god måltid med en liten portion protein tex ugnsstekt kycklingbröst med massor av kryddor och vitlök, blomkålsris med olivolja, vitlök och peppar och lite färska grönsaker.

Till mellanmål blir det en kopp kaffe och 1 msk osockrat jordnötssmör och på kvällen blir det ännu en välsmakande modifast shake. Jag har lyckats att hålla sötsuget borta och gått ner i vikt. 🍾

LÄNK
"Jag har gått från övervikt till normalvikt!"
Jeanette, deltagare Kickstarta 2019

Jeanette | Viktnedgång

Härlig känsla att ha klarat alla sex veckorna! Jag har gått från övervikt till normal vikt. Känns underbart! Ska verkligen försöka hålla i detta. Grattis till alla i gruppen som kämpat! 👍😀🌼 .

Har försökt att skapa nya vanor under Kickstarten. Den bästa är att jag dubblat mina dagliga antal steg och hittat nya härliga skogsrundor med hundarna! 👍🐾.

LÄNK
"Jag rekommenderar ALLA som vill gå ner i vikt att prova!"
Emma, aug 2019

Emma | Viktnedgång

Hösten 2015, när vår äldsta dotter var 1.5 år, tröttnade jag på att vara överviktig. Jag kände mig inte som personen jag såg i spegeln. Jag hade provat lite olika "kurer" och metoder men inte fastnat för någon. Jag visste att jag ville kickstarta viktnedgången för att få motivation, så jag hittade Modifast och blev riktigt överraskad av hur goda de var! Jag körde kickstarten och gick sen över till att kombinera Modifast med hälsosam mat och hade i januari gått ner en hel del i vikt! .

I slutet av januari -18 körde jag kickstarten igen, fortsatte sen med en kombination av Modifast och kaloriräkning av bra mat och hade i juli samma år gått ner mer i vikt.

LÄNK
"Det är så goda produkter så det har blivit som ett behov!"
Carin, juni 2019

Karin | Viktnedgång

Har sedan början av september gått ner i vikt med hjälp av Modifast. Började med 2½ veckas dryck, och har sedan bytt ut ett eller flera mål om dagen. Det är så goda produkter så det har blivit som ett behov.

Önskan hade kanske varit att det skulle finnas fler smaker, päron, hjortron, blåbär, melon kanske. Gröten och jordgubb tillhör favoriterna. Har precis varit inne och beställt nya produkter.

Jag är supernöjd!

LÄNK
"Gått ner en hel del vi vikt sen jag började!"
Anna, dec 2018

Anna | Viktnedgång

Jag har ätit modifast sen slutet av maj. Dvs ett halvår. De första 20 veckorna strikt kur och sen håller vi på att trappa upp vanlig (nyttig) mat. Går på ett sjukhus och får hjälp och stöttning.

Gått ner mycket i vikt sen jag började. Jag har en del kvar att gå ner men mår mycket bättre tex min astma är mycket bättre.

LÄNK
"Tack Modifast. Tack för att ni gör det så lätt!"
Sandra, sep 2018 och juli 2019

Sandra| Viktnedgång

Jag är av naturen ingen smal människa utan har i stort sett alltid haft det där lilla extra att ta på. Men efter att ofrivilligt gått upp drygt 20 kg under 2 år så började jag se mig omkring efter ett sätt som skulle passa mig att gå ner i vikt. En dag i början av maj 2018, i vårt lunchrum, berättar en kollega att hans fru använder Modifast och gått ner i vikt. Jag blev nyfiken och beställde min första beställning Modifast och i slutet av maj satte jag igång.

Jag har idag att jag unnar mig på helgen och vid resa. Samtidigt kan jag nu kontrollera kaloriintaget mer och är otroligt noga med vad jag stoppar i mig. Magen reagerar "starkt" om det var något som var mycket opassande. Nu, 4 månader senare, så kan jag stolt säga att jag gått ner en hel del i vikt!! Jag kommer i snygga kläder igen och självförtroendet är något bättre. Jag är inte klar än utan har sikte på 10-15 kg till. Och utan Modifast hade jag aldrig klarat det! Tack igen. Tack. Modifast kommer jag alltid att använda mig av på ett eller annat vis.

LÄNK
"Så du som vill prova! Jag lovar, det funkar!"
Ulrika, aug 2018

Ulrika | Viktnedgång

Jag bestämde mig våren 2012 att jag skulle bli av med mina extra kilon, jag vägde då 100kg. Jag fick höra talas om modifast så jag tänkte jag testar. Jag bytte ut maten till 4 st drinkar jordgubb per dag.

Dom första dagarna gick lätt, men sedan kom suget. Jag tog då lite extra vatten i och då gick det bra. Resultatet kom fort men efter 3 månader hade jag gått ner ännu mer i vikt. När jag sen skulle börja äta åt jag LCHF kost det gjorde i två år. Sedan 4 år har jag en hund som jag promenerar med och jag har även ätit husmanskost. Jag äter väldigt sällan godis och fikabröd, men visst ibland unnar jag mig.

LÄNK
"Behöver jag säga att jag ÄLSKAR Modifast!?"
Katta, juli 2018

Katta | Viktnedgång

Min resa har egentligen pågått hela livet. Men sommaren/hösten 2017 så hade jag inget liv längre. Vägde över 140 kg och jag var konstant trött. Blev andfådd av att bara ta på mig en strumpa på morgonen. Jag insåg att jag måste göra något drastiskt åt mitt liv innan jag tappt livslusten helt.

I oktober -17 så fick jag stöd från sjukhuset och började min resa med Modifast. Jag gick på strikt kur i 17 veckor. Låter svårt, men efter två veckor var det en dans på rosor! (Nästan;)) det underlättar oerhört att Modifast har så många olika smaker och varianter, det finns något för alla!

LÄNK
"TACK MODIFAST! Ni räddade mitt liv."
Alja, februari 2018

Alja | Viktnedgång

Under hela mitt tonårsliv, och även som barn, har jag varit lite mer än smal. Mina dagar som 10 åring innebar att testa nya dieter och hoppas på att uppfylla min mors dröm - att gå ner i vikt. Jag är inte gammal som det kanske låter, nej jag är bara 23 vårar. Min viktresa har varit en kombination av Lisebergs Helix och Balder i kombination med kanonen -låter det kanske lite bekant?

En dag slutade jag bry mig bara, jag orkade inte bry mig om den dumma normen en dag till. Så jag gjorde det jag kunde bäst - äta. 30 kg senare på 2 år var inte ett mål jag hade, men stod jag där i spegeln, skamsen och bad till alla möjliga högre makter om hjälp när den enda hjälpen som behövdes var min egna. En dag för exakt 1 år kom min vikt ikapp mig, inte bara mentalt utan även hälsomässigt. Jag blev sjuk.

LÄNK
"Har gått ner i vikt"
Rose, januari 2018

Rose | Viktnedgång

Jag började min viktresa i augusti 2017. Då vägde jag 106 kg och mådde inte bra. Då jag i tillägg har RA (ledgångsreumatism) var det en stor påfrestning på kroppen.

Börjde med 3 veckor ren pulver kur, 4 påsar modifast med banan smak. Dem passade mig utmärkt och dem är mättande. Sen började jag äta en måltid om dagen på helgen alltså 3 dagar i veckan, resten var det Modifast. När jag gått ner i vikt började jag äta en måltid alla dagar på veckan.

LÄNK
"Jag kunde inte knyta mina skor själv och somnade i stort sett överallt"
Mathilda, dec 2017

Mahtilda | Viktnedgång

Jag har kämpat från och till med min vikt rätt så hårt i min vuxna ålder. Det blev värre några år efter min stora dotters födelse. Serverades det något gott åt jag gärna 2-3 portioner mat, oavsett.

Jag smakade olika pulver, många smakade riktigt illa, men fastnade till slut för Modifast. Jag beställde ett startkit, och visst det var tufft i början, jag var hungrig. Men efter cirka en vecka var jag i balans. Jag tycker Modifast har vettiga smaker, goda soppor och shakes. Så 12 veckor senare hade jag gått ner mycket i vikt. Efter 12 veckor så började med frukost och 3 påsar, sedan frukost, lunch och två påsar och slutligen åt jag även middag, samt ett litet mellanmål.

LÄNK
"Jag kan gå ner själv!"
Teodora, dec 2017

Teodora | Viktnedgång

I väntan på min operation förväntades jag gå ner i vikt och använda mig av preparat som finns till hjälp på apoteket. Jag gick dit och möttes av en djungel av produkter!

Jag älskar pudding och bestämde mig för att prova Modifast pudding vilket blev kärlek vid första ögonkastet!!! 5 veckor senare, 4 puddingar om dagen resulterade i viktnedgång!!! Kampen fortsätter och viktoperation är avbokad! - Jag kan gå ner i vikt själv!

LÄNK
"Idag är jag mer energisk och min hy mår så mycket bättre!"
Xandra, dec 2017

Xandra, dec 2017 | Viktnedgång

Jag började ta modifast i december 2016. Jag vägde då 116.2 kg och jag var så arg och ledsen för att jag var så stor som jag var och jag kände att jag behövde en rejäl kickstart för att bli motiverad att fortsätta gå ner i vikt.

Sagt och gjort! De första dagarna ned endast modifast var ganska tuffa med huvudvärk och hunger men efter tredje dagen rullade det bara på. Jag åt endast modifast under 4 veckor och började sen introducera vanlig mat igen.

LÄNK
ARTIKEL 1-16 AV 16.1 2  Nästa »  | Visa alla