Katta
Kundberättelser

Jag mår bättre än någonsin


Hej!

Min resa har egentligen pågått hela livet. Men sommaren/hösten 2017 så hade jag inget liv längre. Vägde över 140 kg och jag var konstant trött. Blev anfådd av att bara ta på mig en strumpa på morgonen. Jag insåg att jag måste göra något drastiskt åt mitt liv innan jag tappt livslusten helt.

I oktober -17 så fick jag stöd från sjukhuset och började min resa med Modifast. Jag gick på strikt kur i 17 veckor. Låter svårt, men efter två veckor var det en dans på rosor! (Nästan;)) det underlättar oerhört att Modifast har så många olika smaker och varianter, det finns något för alla!

"Behöver jag säga att jag ÄLSKAR Modifast!?"Modifast hjälper mig hålla koll på kalorierna

Efter den rena kuren följde en lång period av upptrappning till vanlig mat. Idag ca 9 månader efter starten av min resa har jag gått ner mycket i vikt och mår bättre än någonsin!* Jag har ännu en bra bit på vägen kvar, men jag byter dagligen ut måltider mot Modifast för att hålla koll på kalorierna och hålla mig på banan.

Behöver jag säga att jag ÄLSKAR Modifast!?

Kram Katta

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)

Katta, juli 2018
Katta