Madeleine, November 2021
Kundberättelser

Jag har gått ner 39 kg på 6 månader!


Hej!

Ville bara säga att med era produkter har jag lyckats gå ner totalt 39kg på 6 månader.

Jag är så tacksam har rekommenderat era produkter på jobbet och till vänner. Jag har hållit mig till gröten och puddingar men tänkte beställa hem pastan som ni säljer.

Det började för 6 månader sen, jag var överviktig, hade högt blodtryck och nära till att utveckla Diabetes Typ 2. Det skrämde mig. Jag började tänka på hur jag skulle lyckas och testade olika metoder men misslyckades. Sen gav jag det en 2:a chans och valde att testa Modifast. Jag fastnade direkt - produkterna hade ingen konstig eftersmak och man blev mätt.

Jag körde Modifast under 6 månader och lyckades gå ner 39kg. Vid mitt läkarbesök så sa läkaren att jag inte längre hade någon risk för att få diabetes och mitt blodtryck och alla andra värden var normala.

Jag tränade inte jättemycket utan jag tog tag i kosten och gick på promenader. Jag rekomenderar modifast till alla som vill lyckas. Dom har allt så man saknar inget i vardagen. Om man vill nå och se resultat så testa Modifast, det är min rekommendation. Tack för att ni finns ni gör min vardag och har givit mig ett aktivt liv.

Mvh Madeleine

"Jag är så tacksam och har rekommenderat er till många!"
Madeleine, November 2021
Madeleine -39 kg