Madeleine, November 2021
Kundberättelser

Jag rekommenderar Modifast till alla som vill lyckas!


Hej!

Jag är så tacksam har rekommenderat era produkter på jobbet och till vänner. Jag har hållit mig till gröten och puddingar men tänkte beställa hem pastan som ni säljer.

Det började för 6 månader sen, jag var överviktig, hade högt blodtryck och nära till att utveckla Diabetes Typ 2. Det skrämde mig. Jag började tänka på hur jag skulle lyckas och testade olika metoder men misslyckades. Sen gav jag det en 2:a chans och valde att testa Modifast. Jag fastnade direkt - produkterna hade ingen konstig eftersmak och man blev mätt.

Jag körde Modifast under 6 månader och lyckades gå ner i vikt.* Vid mitt läkarbesök så sa läkaren att jag inte längre hade någon risk för att få diabetes och mitt blodtryck och alla andra värden var normala.

Jag tränade inte jättemycket utan jag tog tag i kosten och gick på promenader. Jag rekomenderar modifast till alla som vill lyckas. Dom har allt så man saknar inget i vardagen. Om man vill nå och se resultat så testa Modifast, det är min rekommendation. Tack för att ni finns ni gör min vardag och har givit mig ett aktivt liv.

Mvh Madeleine

"Jag är så tacksam och har rekommenderat er till många!"


*Tyvärr får vi inte visa före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)
Madeleine, November 2021
Madeleine