Inget sötsug och jag har gått ner i vikt
Kundberättelser

Inget sötsug och jag har gått ner i vikt!


Hej på er Modifastgänget!

Jag är inne på vecka 3 av min livsändring och jag använder mig av kaloriräkning och Modifast.

Jag dricker en underbart god modifast shake på morgonen efter morgonkaffet och ingefärs-gurkmejashoten och till lunch äter jag oftast en god måltid med en liten portion protein tex ugnsstekt kycklingbröst med massor av kryddor och vitlök, blomkålsris med olivolja och lite färska grönsaker. Till mellanmål blir det en kopp kaffe och 1 msk osockrat jordnötssmör och på kvällen blir det ännu en välsmakande modifast shake.

Jag har lyckats att hålla sötsuget borta och gått ner i vikt!* 🍾

Jag har provat MÅNGA olika pulver dieter från alla möjliga märken och företag men aldrig lyckats hålla i eftersom de är så (ursäkta språket) ÄCKLIGA, men era produkter är så goda! Favoriterna är hallon, jordgubb och choklad. Tycker även att choco oat är helt okej. Så tack för att era produkter finns! Även en stressad 7 barns mamma som jag kan lyckas 🍾🍾

Malin


*Tyvärr får vi inte visa före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)

Malin, mars 2020
Malin