Alja
Kundberättelser

Gjorde det jag kunde bäst - äta


Hejsan, jag vill dela med mig av min långa resa som kommer här nedan!

Jag gick runt som en zoombie, varje dag ska vara en ny dag. Men för mig var det bara en upprepning av gårdagen... varje dag innebar att försöka vakna och försöka må bra.

Under hela mitt tonårsliv, och även som barn, har jag varit lite mer än smal. Mina dagar som 10 åring innebar att testa nya dieter och hoppas på att uppfylla min mors dröm - att gå ner i vikt. Jag är inte gammal som det kanske låter, nej jag är bara 23 vårar. Min viktresa har varit en kombination av Lisebergs Helix och Balder i kombination med kanonen -låter det kanske lite bekant?

En dag slutade jag bry mig bara, jag orkade inte bry mig om den dumma normen en dag till. Så jag gjorde det jag kunde bäst - äta. 30 kg senare på 2år var inte ett mål jag hade, men stod jag där i spegeln, skamsen och bad till alla möjliga högre makter om hjälp när den enda hjälpen som behövdes var min egna. En dag för exakt 1 år kom min vikt ikapp mig, inte bara mentalt utan även hälsomässigt. Jag blev sjuk.

"TACK MODIFAST! Ni räddade mitt liv."

Jag blev SÅ förvånad av era smaker

Jag hade ett överdrivet BMI med hög fetma som 23 år, jag fick ett magmunnsbråck med andra följder som kom efter som GERD, känslig tarm etc. men även en gallblåsa som förfylldes av kolesterolstenar.

Min kirurg hade planerat in en gastric bypass operation på grund av min enorma övervikt - jag är 152 cm lång och vägde 95 kg. Målet var att underlätta refluxen med viktnedgång innan operation men jag behövde aldrig operera mig för fetma...

Jag var skeptisk till att börja på modifast då jag testat andra produkter tidigare och smakerna har varit inte så smakliga... men jag blev SÅ förvånad av era smaker! Dem smakade som ni utlovade och lite utöver det till och med! Så jag fortsatte!

Modifast var min mat. Min energikälla, mitt levebröd. Nu sitter jag här idag 1 år senare -25kg på vågen med en självkänsla och lycka som är obeskrivlig!

TACK MODIFAST! Ni räddade mitt liv.

Ajla

Alja, februari 2018
Alja -25 kg