Xandra
Kundberättelser

Tack Modifast!


Hej,

Jag började ta modifast i december 2016. Jag vägde då 116.2 kg och jag var så arg och ledsen för att jag var så stor som jag var och jag kände att jag behövde en rejäl kickstart för att bli motiverad att fortsätta gå ner i vikt.

Sagt och gjort! De första dagarna ned endast modifast var ganska tuffa med huvudvärk och hunger men efter tredje dagen rullade det bara på. Jag åt endast modifast under 4 veckor och började sen introducera vanlig mat igen.

Jag började äta mat 6 gånger per dag men i mycket mindre portioner. Ungefär en handflata mat per måltid. Mycket protein som mättar men inget kunde uteslutas helt för min del - det var förbjudandet som skapade mina värsta cravings. Inget godis - toksugen på godis! Inget bröd - toksugen på bröd! Så jag valde att tillåta allt men aldrig i större mängd än en handflata.Den första månaden då jag endast åt modifast gick jag ner en hel del i vikt.* Det kändes helt otroligt!

Jag var dock rädd att jag skulle gå upp igen då jag började äta "vanlig" mat igen. Det gjorde jag inte då jag hade en plan. Jag åt mina mindre portioner och jag höll mig till det. Att gå ner så mycket i vikt på kort tid motiverade verkligen mig till att fortsätta min viktresa och jag har fått så mycket mer energi och ork nu än vad jag hade för ett år sedan.

"Idag är jag mer energisk och min hy mår så mycket bättre!"Jag är stolt över mig själv

Jag äter fortfarande mina 6 handflatestora måltider per dag. Min kropp är nu van vid den mängden och jag tänker inte ändra den. De dagar jag tränar lägger jag till en extra måltid (oftast proteinsmoothie) i närhet av mitt träningspass.

För mig kändes det som en otroligt lång resa när jag började men idag så är jag så otroligt stolt över mig själv och glad för att jag tog steget och vågade börja! Jag hade allt att vinna på att gå ner i vikt och då jag fick en sån otrolig start på min viktnedgång blev jag otroligt motiverad att fortsätta arbeta och kämpa för att nå mitt mål. Idag är jag mer energisk och min hy mår så mycket bättre!

Tack Modifast!

Många kramar, Xandra

*Tyvärr får vi inte dela före-bilder eller skriva ut antal kilo som våra kunder gått ner med hjälp av Modifast, även om de själva valt att dela med sig av resultatet. Detta beror på artikel 12 i förordning (EG) nr 1924/2006 samt Livsmedelsverkets föreskrifter (LIVSFS 2016:11)

Xandra, dec 2017
Xandra -20 kg