Vid operation
  • Faktura 0:-
  • Fri frakt över 950:-
  • Snabb leverans

Effektiva produkter före och efter överviktsoperation

Modifast kost- och måltidsersättningar innan operationen

En effektiv och idag allt vanligare behandling vid fetma är magsäcksoperation, så kallad obesitaskirurgi. En vanlig tilläggsordination till det kirurgiska ingreppet är användning av Modifast kost- och måltidsersättningar.

  • Inför operation: Ger en snabb viktnedgång, minskar leverfett, levervolym och underlättar det kirurgiska ingreppet
  • Efter operation: Förstärker näringsintaget genom att tillföra protein, förstärka proteinintag tillsammans med mat samt ge kroppen vitaminer, mineraler och nödvändiga fettsyror
När man ska genomgå en viktoperation ordineras man ofta kostersättning preoperativt (före ingreppet) och kostersättningar eller flytande måltidsersättningar postoperativt (efter ingreppet).

MedMade Bariatric Surgery Supplements - tillskott efter operation

Efter att man genomgått en överviktsoperation är näringsintaget från kosten lägre och operationen i sig bidrar till att vitaminer och mineraler tas upp sämre. För att förebygga att brister uppstår behövs ett extra intag av vitaminer och mineraler som ska tas dagligen livet ut. Läs mer om MedMade och innehållet i tabletterna här.

Önskar man beställa en dagsportion som prov för att testa produkten så går det bra att maila oss på modifast@impolin.com

MadMade och Modifast - i samband med överviktskirurgi