Tävling!
Lättare tillsammans

Vinn redskap för hemma-träning och en valfri Mealsizer!


Är du en av dem som även vill dela din resa i sociala medier? Då kan du vara med och tävla under Lättare tillsammans! Läs mer nedan.

Vi är såklart glada att du vill delta i Lättare tillsammans och jobba mot nya sunda vanor och ett lättare vår! Därför kommer vi även att tävla ut detta kit till fem personer som delar med sig kring sin resa i sociala medier under aktivitetens tre första veckor. Kittet innehåller en balansbräda, ett träningsband och en gymboll för att underlätta hemträning samt en valfri Mealsizer (small, medium eller large). Mealsizer är ett perfekt verktyg att ta till när man ska börja återintroducera lunch och middag - den hjälper dig äta balanserat och rätt mängd!


Vinstpaket från Modifast

Vill du vara med och tävla, gör så här;

  • Uppdatera dina följare kring din resa i dina sociala medier, ett inlägg per vecka under aktivitetens 3 första veckor (dvs totalt minst 3 inlägg fördelat över tre veckor) med start den 20 april.
  • Tagga @modifastsverige
  • Du kan antingen spara ner en av våra weight loss trackers här och uppdatera denna med en vikt varje vecka alternativt välja en egen bild som illustrerar din resa.

Vinnarna utses under v 20 av en jury hos Modifast och ev vinstskatt betalas av vinnaren.


> Här hittar du den slutna Facebook-gruppen som startats för just denna aktivitet.