Kickstarta

Kickstarta mot nya sunda vanor!


I ett unikt samarbete mellan Modifast och Bodyweight har du nu möjligheten att få hjälpen och verktygen att komma igång med både kost och träning i vår gemensamma aktivitet Kickstarta!

Aktiviteten utgår från Modifast-metodens 6-veckorsprogram där vanliga måltider ersätts med Modifasts kost- och måltidsersättningar och vanliga måltider återintroduceras stegvis. Du kan läsa mer kring Modifast-metoden här!

Till detta finns ett anpassat träningsprogram för hela perioden med Bodyweight Training System. Bodyweights band är lätt att hantera, kan användas överallt och underlättar därför möjligheten att få in träning i vardagspusslet. Dessutom gör den tillhörande appen med videoinspelningar kring varje övning det enkelt att utföra övningarna. Träningspassen är heller inte längre än ca 20 min – något alla kan få till!

Under hela aktiviteten kommer tips, pepp och värdefull information kring dieten, kost och träning skrivna av erfarna dietister och personlig tränare skickas regelbundet per mail – allt för att hålla motivationen på topp!

Deltagandet är kostnadsfritt

Förutom produkterna är det enda du behöver motivation för att komma igång och förändra vanor samt sätta upp tydliga och personliga mål för att ha en målbild att arbeta emot. Kickstarta har en sluten Fb-grupp som man kan gå med i via Modifast för att enkelt kunna kommunicera med andra som deltar. Där kan man få pepp och stöd när det känns tungt samt tipsa och dela med sig kring sin framgångar. Allt blir så mycket lättare när man gör det tillsammans!

Produkterna för att kunna delta i aktiviteten finner du på www.modifast.se samt bodyweight.se. Hos Modifast kan du antingen själv välja de smaker och format du föredrar att äta under aktiviteten eller välja att köpa ett förmånligt Kickstartspaket med samtliga produkter, inklusive träningsbandet, för de tre första veckorna. På Bodyweights hemsida kan du köpa träningsbandet Bodyweight training system separat.

Nästa startdatum för aktiviteten är den 6/1-2020. Läs mer och anmäl dig på kickstarta2020.se!