Digital utbildning Modifast

Modifast digitala utbildning för vårdpersonalModifast har en bred vårdrekommendation sedan länge, både som första delen i en långsiktig behandling och inför bariatrisk kirurgi.

För dig som möter patienter med övervikt och fetma i ditt arbete har vi nu tagit fram en distansutbildning (så kallad e-learning) för Modifast. Utbildningen tar bl.a. upp praktisk användning och olika strategier för kost- och måltidsersättning som en del i övervikts- och fetmabehandling, förväntade resultat påvisade i kliniska studier samt specifik information om Modifasts produkter.

Utbildningen tar totalt ca 30 minuter att genomföra. Eftersom du kan navigera runt i utbildningen med hjälp av en meny, behöver du dock inte genomföra hela utbildningen på en gång - även om vi rekommenderar det. Kommer du bara ihåg hur långt du kommit kan du gå direkt dit nästa gång.

Utbildningen öppnas i ett nytt fönster. Det tar några sekunder innan kursen har laddat och startar. Du väljer därefter själv om du vill ha ljud och uppläsning på eller endast läsa texten själv. Vi hoppas du ska finna utbildningen både lärorik, intressant och användbar.

Lycka till!

Klicka här för att starta Modifast E-learning för vårdpersonal.

Digital utbildning