Modifast LCD Svamppasta - 3 måltider

Modifast LCD Svamppasta - 3 måltider


Modifast LCD Svamppasta - 3 måltider i gruppen Handla här / Alla produkter hos Modifast (204878)
Modifast LCD Svamppasta - 3 måltider
Modifast LCD Svamppasta - 3 måltider
Modifast LCD Svamppasta är en näringsmässigt komplett kostersättning, som kan användas som en del i en strikt kur med 4 påsar Modifast LCD kostersättning per dag.
Antal: 
59 kr
Order före 13:00 skickas samma dag.
  • Beskrivning
  • Kostersättning, pasta med svamp - 3 måltider

    Modifast LCD Svamppasta är en krämig och mättande pasta med en god och mustig svampsmak. Den kan upplevas mer som vanlig mat än dryckerna, i och med att den är varm och smakrik samt innehåller pastaskruvar som ger efterlängtat tuggmotstånd.

    Enklast är att röra ut påsens innehåll i 1,5 dl kallt vatten direkt i tallriken eller skålen och därefter värma pastan i mikrovågsugn. Låt den sedan stå övertäckt några minuter innan du äter, så att pastaskruvarna hinner bli ordentligt mjuka. Smaklig måltid!

    Näringsmässigt är Modifast LCD Svamppasta likvärdig med övriga Modifast LCD kostersättningar. Ersätter du alla dagens måltider kan du därmed välja fritt bland alla Modifast LCD, så länge du tar fyra påsar per dag.

    Artnr: 204878
  • Näringsinnehåll
  • Ingredienser

    Durumpasta (vete), mjölkprotein, modifierad stärkelse, vegetabilisk olja (soja), skummjölkpulver, torkad portabellosvamp, smakförstärkare (mononatriumglutamat), mineraler (kalium, magnesium, kalcium, fosfor, järn, zink, koppar, mangan, jod, selen), naturlig arom (svamp, veteprotein, korn), maltodextrin, inulin, vitaminer (C, E, niacin, A, pantotensyra, D, B6, riboflavin, tiamin, B12, folsyra, biotin), arom (vete), salt, lök, persilja, emulgeringsmedel (soja-/solroslecitin), peppar, antioxidant (askorbylstearat)

    Allergiinformation: Innehåller gluten, mjölkprotein, laktos, soja och kan innehålla spår av ägg, selleri mandel och hasselnöt.

    Näringstabell1 måltid/ 1 påse (55g)1 dagsdos/ 4 påsar100g%* DRI per 100g
    Näringsvärde
    Energi, kJ96738661559 
    kcal229915369 
    Fett, g2,5104 
    varav    
    -mättat, g0,42,00,8 
    Kolhydrater, g3513956 
    varav    
    -sockerarter, g2,4104 
    Fiber, g4166,4 
    Protein, g14,96024 
    Salt, g1,562,4 
    Vitaminer
    A, µg357142657572%
    D, µg28364%
    E, mg312541%
    C, mg401596480%
    Tiamin, mg0,41,80,765%
    Riboflavin, mg0,51,90,856%
    Niacin, mg522955%
    B6, mg0,51,80,752%
    Folsyra, µg133533215108%
    B12, µg0,731,248%
    Pantotensyra, mg14230%
    Biotin, µg518715%
    Mineraler
    Natrium, mg5852341944 
    Kalium, mg7753100125063%
    Kalcium, mg279111645056%
    Fosfor, mg22389336051%
    Magnesium, mg7128311430%
    Järn, mg522963%
    Zink, mg3,815,46,262%
    Koppar, mg0,520,879%
    Jod, µg391566342%
    Selen, µg17672749%
    Mangan, mg0,731,260%

    * Dagligt referensintag
  • Tillredning
  • Tillredning

    • Modifast LCD drycker och släta soppor blandas med 2-2,5 dl kallt vatten. Puddingarna blandas med 2 dl vatten för att sedan stå och stelna i 3 minuter. Modifast gröt, pasta och currysoppa med nudlar blandas med 1,5 dl vatten. Gröten kan ätas kall eller värmas. Pastan och nudelsoppan värms i mikrovågsugn (eller i kastrull) och ska därefter gärna stå och dra övertäckt några minuter.
    • Soppor och varma drycker bör värmas färdigblandade och till max 60 ºC, så att inte viktiga näringsämnen förstörs. Recepten för de måltider som kräver uppvärmning är dock sammansatta med hänsyn till uppvärmningen.
    • På grund av tryckbildning ska shakers aldrig användas till redan varmt vatten.
    • En färdigblandad portion av Modifast kostersättning kan förvaras i högst ett dygn i kylskåp.
    • Kalla drycker smakar bäst när de är riktigt kalla. För bästa resultat, förvara gärna pulverpåsarna i kylskåpet innan tillredning, så att även pulvret blir kallt och inte höjer temperaturen på vattnet vid tillredning.
  • Serveringsförslag
  • Serveringsförslag

    • Om du förstärker ett mål genom att ta två påsar kan det vara trevligt att först ta en soppa till 'varmrätt' och sedan en sötare dryck som 'efterrätt'.
    • Varför inte frysa någon av dryckerna och äta som sorbet.
    • Blanda två smaker för att få en kombinationssmak, t ex banan och choklad, för bananchokladsmak.
    • Kaffe- och chokladdrycken passar utmärkt att värma.
    • Kaffedrycken kan spädas med vanligt kaffe för tydligare kaffesmak.
    • Choklad- och vaniljpuddingen kan kombineras vid en måltid och serveras fint i två skikt i ett glas.
    • Skapa 'nya' smaker genom att blanda i kryddor som t ex kanel och kardemumma i vaniljdryck/pudding eller chili i chokladdryck/pudding.
    • Tillsätt färska kryddor till sopporna.