Modifast LCD Hallon

Modifast LCD Hallon - 8 måltider


Modifast LCD Hallon - 8 måltider i gruppen Handla här / Alla produkter hos Modifast (191528)
Modifast LCD Hallon - 8 måltider
Modifast LCD Hallon - 8 måltider
Modifast LCD Hallon är en näringsmässigt fullvärdig kostersättning i form av en riktigt god hallondryck. Drycken kan användas som en del i en strikt kur med 4 påsar Modifast LCD kostersättningar per dag.
Antal: 
109 kr
Order före 13:00 skickas samma dag.
  • Beskrivning
  • Kostersättning, dryck med hallonsmak - 8 måltider

    Modifast LCD Hallon har en frisk, fruktig och lätt syrlig smak av hallon.

    Eftersom Modifast LCD Hallon är godast riktigt kall är det bäst om du förvarar pulverpåsarna i kylskåpet, eftersom pulvret annars värmer vattnet du blandar med något.

    Näringsmässigt är Modifast LCD Hallon likvärdig med övriga Modifast LCD kostersättningar. Ersätter du alla dagens måltider kan du därmed välja fritt bland alla Modifast LCD, så länge du tar fyra påsar per dag.

    Artnr: 191528
  • Näringsinnehåll
  • Ingredienser

    Glukossirap, mjölkprotein, skummjölkspulver, hydrolyserat veteprotein, inulin, mineraler (kalium, natrium, magnesium, fosfor, järn, zink, jod, koppar, selen, mangan), solrosolja, sojaolja, förtjockningsmedel (cellulosagummi), antioxidationsmedel (citronsyra, askorbylpalmitat, tokoferolrika extrakt, askorbinsyra), hallonarom, färgämne (rödbetsrött), emulgeringsmedel (sojalecithin, mono- och diglyceriders citronsyraestrar), vaniljarom, vitaminer (C, E, niacin, A, pantotensyra, tiamin, D, B6, riboflavin, folsyra, B12, biotin), sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), naturlig arom.

    Allergiinformation: Innehåller mjölkprotein, laktos, gluten, sojalecitin och kan innehålla spår av ägg.

    Näringstabell1 måltid/ 1 påse (55g)1 dagsdos/ 4 påsar100g%* DRI per 100g
    Näringsvärde
    Energi, kJ92236891677 
    kcal219876398 
    Fett, g4,7198,5 
    varav    
    -mättat, g0,83,11,4 
    -enkelomättat, g1,35,32,4 
    -fleromättat, g2,510,14,6 
    Kolhydrater, g2911452 
    varav    
    -sockerarter, g6,62612 
    Fiber, g2,5104,6 
    Protein, g14,35726 
    Salt, g0,62,41,1 
    Vitaminer
    A, µg23895043254%
    D, µg1,55,92,754%
    E, mg4,6188,369%
    C, mg16642936%
    Tiamin, mg0,72,61,2109%
    Riboflavin, mg0,72,61,286%
    Niacin, mg5,3219,761%
    B6, mg0,421,70,7654%
    Folsyra, µg9638317487%
    B12, µg0,552,2140%
    Pantotensyra, mg1,24,82,237%
    Biotin, µg4,7198,517%
    Mineraler
    Natrium, mg238952433 
    Kalium, mg7843135142571%
    Kalcium, mg254101646258%
    Fosfor, mg21987639857%
    Magnesium, mg6024010929%
    Järn, mg4,6188,359%
    Zink, mg3,5146,363%
    Koppar, mg0,421,70,7777%
    Jod, µg6325111476%
    Selen, µg22884073%
    Mangan, mg0,421,70,7638%

    * Dagligt referensintag
  • Tillredning
  • Tillredning

    • Modifast LCD drycker och släta soppor blandas med 2-2,5 dl kallt vatten. Puddingarna blandas med 2 dl vatten för att sedan stå och stelna i 3 minuter. Modifast gröt, pasta och currysoppa med nudlar blandas med 1,5 dl vatten. Gröten kan ätas kall eller värmas. Pastan och nudelsoppan värms i mikrovågsugn (eller i kastrull) och ska därefter gärna stå och dra övertäckt några minuter.
    • Soppor och varma drycker bör värmas färdigblandade och till max 60 ºC, så att inte viktiga näringsämnen förstörs. Recepten för de måltider som kräver uppvärmning är dock sammansatta med hänsyn till uppvärmningen.
    • På grund av tryckbildning ska shakers aldrig användas till redan varmt vatten.
    • En färdigblandad portion av Modifast kostersättning kan förvaras i högst ett dygn i kylskåp.
    • Kalla drycker smakar bäst när de är riktigt kalla. För bästa resultat, förvara gärna pulverpåsarna i kylskåpet innan tillredning, så att även pulvret blir kallt och inte höjer temperaturen på vattnet vid tillredning.

     

  • Serveringsförslag
  • Serveringsförslag

    • Om du förstärker ett mål genom att ta två påsar kan det vara trevligt att först ta en soppa till 'varmrätt' och sedan en sötare dryck som 'efterrätt'.
    • Varför inte frysa någon av dryckerna och äta som sorbet.
    • Blanda två smaker för att få en kombinationssmak, t ex banan och choklad, för bananchokladsmak.
    • Kaffe- och chokladdrycken passar utmärkt att värma.
    • Kaffedrycken kan spädas med vanligt kaffe för tydligare kaffesmak.
    • Choklad- och vaniljpuddingen kan kombineras vid en måltid och serveras fint i två skikt i ett glas.
    • Skapa 'nya' smaker genom att blanda i kryddor som t ex kanel och kardemumma i vaniljdryck/pudding eller chili i chokladdryck/pudding.
    • Tillsätt färska kryddor till sopporna.