Modifast LCD Cacao & Oats - 4 måltider

Modifast LCD Cacao & Oats - 4 måltider


Modifast LCD Cacao & Oats - 4 måltider i gruppen Handla här / Alla produkter hos Modifast (210275)
Modifast LCD Cacao & Oats - 4 måltider
Modifast LCD Cacao & Oats - 4 måltider
Vår gröna serie produkter innehåller noga utvalda ingredienser som t.ex. naturliga aromer, havre och soja samt är sötade med honung och brunt rörsocker.
Antal: 
74 kr
Order före 13:00 skickas samma dag.
  • Beskrivning
  • Kostersättning, dryck med choklad- och havresmak - 4 måltider


    Modifast LCD Cacao & Oats är en komplett kostersättning som kan användas för att ersätta enstaka eller samtliga måltider under en dag. Den har en högre andel vegetabiliskt protein och fiber och innehåller naturliga sötningsmedel. Smaken passar dig som vill ha en lite mindre söt chokladdryck.

    Eftersom Modifast LCD Cacao & Oats är godast riktigt kall är det bäst om du förvarar pulverpåsarna i kylskåpet, eftersom pulvret annars värmer vattnet du blandar med något.

    Näringsmässigt är Modifast LCD Cocoa & Oats likvärdig med övriga Modifast LCD kostersättningar. Ersätter du alla dagens måltider kan du därmed välja fritt bland alla Modifast LCD, så länge du tar fyra påsar per dag.
    Artnr: 210275
  • Näringsinnehåll
  • NÄRINGSINNEHÅLL

    Sojaprotein*, brunt rörsocker, hydrolyserat veteprotein, sojaolja, inulin, mineraler (kalium, kalcium, natrium, magnesium, järn, zink, jod, mangan, koppar, selen), fettreducerat kakaopulver 7,9%, havrefiber, honung, majsstärkelse, naturlig havrearom, fruktos, glukossirap, naturliga aromer med vanilj, mjölkprotein, naturlig kakaoarom, vitaminer (C, E, niacin, pantotensyra, A, D, tiamin, B6, riboflavin, K, B12, folsyra, biotin).

    *Innehåller emulgeringsmedel sojalecitin

    Allergiinformation: Innehåller mjölkprotein, gluten, soja och kan innehålla spår av och ägg. Låglaktos.

    Näringstabell1 måltid/ 1 påse (55g)1 dagsdos/ 4 påsar100g%* DRI per 100g
    Näringsvärde
    Energi, kJ91236481658 
    kcal217869395 
    Fett, g6,62612 
    varav    
    -mättat, g1,24,82,2 
    Kolhydrater, g197735 
    varav    
    -sockerarter, g124621 
    Fiber, g7,72913 
    Protein, g176630 
    Salt, g0,72,91,3 
    Vitaminer
    A, µg24999745357%
    D, µg1,873,264%
    E, mg6,62612100%
    C, mg291175366%
    K, µg341366283%
    Tiamin, mg0,72,61,2109%
    Riboflavin, mg14,21,9136%
    Niacin, mg6,1241169%
    B6, mg0,662,61,286%
    Folsyra, µg110440200100%
    B12, µg0,773,11,456%
    Pantotensyra, mg3,3136100%
    Biotin, µg16642958%
    Mineraler
    Natrium, mg2601039427 
    Kalium, mg8123247147674%
    Kalcium, mg354141564380%
    Fosfor, mg4371747794113%
    Magnesium, mg14658526671%
    Järn, mg93516114%
    Zink, mg4,418880%
    Koppar, mg0,773,11,4140%
    Jod, µg8132614899%
    Selen, µg25994582%
    Mangan, mg1,24,62,1105%

    * Dagligt referensintag

  • Tillredning
  • Tillredning

    • Modifast LCD drycker och släta soppor blandas med 2-2,5 dl kallt vatten. Puddingarna blandas med 2 dl vatten för att sedan stå och stelna i 3 minuter. Modifast gröt, pasta och currysoppa med nudlar blandas med 1,5 dl vatten. Gröten kan ätas kall eller värmas. Pastan och nudelsoppan värms i mikrovågsugn (eller i kastrull) och ska därefter gärna stå och dra övertäckt några minuter.
    • Soppor och varma drycker bör värmas färdigblandade och till max 60 ºC, så att inte viktiga näringsämnen förstörs. Recepten för de måltider som kräver uppvärmning är dock sammansatta med hänsyn till uppvärmningen.
    • På grund av tryckbildning ska shakers aldrig användas till redan varmt vatten.
    • En färdigblandad portion av Modifast kostersättning kan förvaras i högst ett dygn i kylskåp.
    • Kalla drycker smakar bäst när de är riktigt kalla. För bästa resultat, förvara gärna pulverpåsarna i kylskåpet innan tillredning, så att även pulvret blir kallt och inte höjer temperaturen på vattnet vid tillredning.
  • Serveringsförslag
  • Serveringsförslag

    • Om du förstärker ett mål genom att ta två påsar kan det vara trevligt att först ta en soppa till 'varmrätt' och sedan en sötare dryck som 'efterrätt'.
    • Varför inte frysa någon av dryckerna och äta som sorbet.
    • Blanda två smaker för att få en kombinationssmak, t ex banan och choklad, för bananchokladsmak.
    • Kaffe- och chokladdrycken passar utmärkt att värma.
    • Kaffedrycken kan spädas med vanligt kaffe för tydligare kaffesmak.
    • Choklad- och vaniljpuddingen kan kombineras vid en måltid och serveras fint i två skikt i ett glas.
    • Skapa 'nya' smaker genom att blanda i kryddor som t ex kanel och kardemumma i vaniljdryck/pudding eller chili i chokladdryck/pudding.
    • Tillsätt färska kryddor till sopporna.