Mealsizer medium

Mealsizer medium


Mealsizer medium i gruppen Handla här / Alla produkter hos Modifast (830002)
Mealsizer medium
Mealsizer medium
Mealsizer® är en svensk produkt som har tagits fram som ett hjälpmedel för att äta en lagom stor portion till lunch och middag. Volymerna är framtagna av legitimerad dietist och bygger på Livsmedelsverkets Svenska Näringsrekommendationer och tallriksmodellen.
Antal: 
189 kr
Order före 13:00 skickas samma dag.
 • Beskrivning
 • Mealsizer hjälper dig äta med måtta - ett enkelt sätt att äta rätt

  En Mealsizer® innehåller tre mått: grönsaksmåttet, kolhydratmåttet och proteinmåttet. Använd måttet när du äter lunch och middag. Varje mått är märkt i botten med grönsaker, kolhydrater respektive protein.

  Mealsizer medium är avsett att ge ca 2100 kcal/dag.

  Mealsizer vill hjälpa dig att äta med måtta. Med Mealsizer slipper du väga maten och räkna kcal, men får ändå en indikation på hur mycket du kan äta för att äta lagom till lunch och middag.

  Mealsizer är gjord av återvinningsbar plast. Tål maskindisk men ska ej användas i mikrovågsugn.

  Tillverkad i Sverige.
  Artnr: 830002
 • Näringsinnehåll
 • Mealsizer innehåller ett grönsaksmått, ett kolhydratmått och ett proteinmått.

  Mealsizers volymer är framtagna av dietist och är beräknade för att ge en normalportion för en normalenergiförbrukare. Det genomsnittliga energibehovet per dag för kvinnor är 2100 kcal och för män 2700 kcal.

  Vi behöver inte äta exakt den mängden kalorier varje dag, vissa dagar äter vi mer och andra dagar äter vi mindre. Hur mycket vi bör äta varierar också med hur fysiskt aktiva vi är. Det är energibalansen över längre tid som är viktig.
 • Tillredning
 • Serveringsförslag