Kundberättelser

Kundberättelser

Fler kundberättelser


"Har nu gått ner 30 kg"
Rose, januari 2018

Rose | Viktnedgång: -30 kg

Jag började min viktresa i augusti 2017. Då vägde jag 106 kg och mådde inte bra. Då jag i tillägg har RA (ledgångsreumatism) var det en stor påfrestning på kroppen.

Börjde med 3 veckor ren pulver kur, 4 påsar modifast med banan smak. Dem passade mig utmärkt och dem är mättande.Sen började jag äta en måltid om dagen på helgen alltså 3 dagar i veckan, resten var det Modifast. När jag gått ner 20 kg började jag äta en måltid alla dagar på veckan.

LÄNK
"Jag kunde inte knyta mina skor själv och somnade i stort sett överallt"
Mathilda, dec 2017

Mahtilda | Viktnedgång: -18 kg

Jag har kämpat från och till med min vikt rätt så hårt i min vuxna ålder. Det blev värre några år efter min stora dotters födelse. Serverades det något gott. åt jag gärna 2-3 portioner mat, oavsett.

Jag smakade olika pulver, många smakde riktigt illa, men fastnade till slut för Modifast. Jag beställde ett startkit, och visst det var tufft i början, jag var hungrig. Men efter cirka en vecka var jag i balans. Jag tycker Modifast har vettiga smaker, goda soppor och shakes. Så 12 veckor senare hade jag tappat närmare 18.2 kilo. Efter 12 veckor så började med frukost och 3 påsar, sedan frukost, lunch och två påsar och slutligen åt jag även middag, samt ett litet mellanmål.

LÄNK
"Jag kan gå ner själv!"
Teodora, dec 2017

Teodora | Viktnedgång: -8 kg

I väntan på min operation förväntades jag gå ner i vikt och använda mig av preparat som finns till hjälp på apoteket. Jag gick dit och möttes av en djungel av produkter!

Jag älskar pudding och bestämde mig för att prova Modifast pudding vilket blev kärlek vid första ögonkastet!!! 5 veckor senare, 4 puddingar om dagen resulterade i -8 kg!!!! Kampen fortsätter och viktoperation är avbokad! - Jag kan gå ner i vikt själv!

LÄNK
"Idag är jag mer energisk och min hy mår så mycket bättre!"
Xandra, dec 2017

Xandra, dec 2017 | Viktnedgång: -20 kg

Jag började ta modifast i december 2016. Jag vägde då 116.2 kg och jag var så arg och ledsen för att jag var så stor som jag var och jag kände att jag behövde en rejäl kickstart för att bli motiverad att fortsätta gå ner i vikt.

Sagt och gjort! De första dagarna ned endast modifast var ganska tuffa med huvudvärk och hunger men efter tredje dagen rullade det bara på. Jag åt endast modifast under 4 veckor och började sen introducera vanlig mat igen.

LÄNK
ARTIKEL 11-14 AV 14. «Föregående 1 2  | Visa alla