Kundberättelser

Kundberättelser

Fler kundberättelser


"Behöver jag säga att jag ÄLSKAR Modifast!?"
Katta, juli 2018

Katta | Viktnedgång

Min resa har egentligen pågått hela livet. Men sommaren/hösten 2017 så hade jag inget liv längre. Vägde över 140 kg och jag var konstant trött. Blev andfådd av att bara ta på mig en strumpa på morgonen. Jag insåg att jag måste göra något drastiskt åt mitt liv innan jag tappt livslusten helt.

I oktober -17 så fick jag stöd från sjukhuset och började min resa med Modifast. Jag gick på strikt kur i 17 veckor. Låter svårt, men efter två veckor var det en dans på rosor! (Nästan;)) det underlättar oerhört att Modifast har så många olika smaker och varianter, det finns något för alla!

LÄNK
"TACK MODIFAST! Ni räddade mitt liv."
Alja, februari 2018

Alja | Viktnedgång

Under hela mitt tonårsliv, och även som barn, har jag varit lite mer än smal. Mina dagar som 10 åring innebar att testa nya dieter och hoppas på att uppfylla min mors dröm - att gå ner i vikt. Jag är inte gammal som det kanske låter, nej jag är bara 23 vårar. Min viktresa har varit en kombination av Lisebergs Helix och Balder i kombination med kanonen -låter det kanske lite bekant?

En dag slutade jag bry mig bara, jag orkade inte bry mig om den dumma normen en dag till. Så jag gjorde det jag kunde bäst - äta. 30 kg senare på 2 år var inte ett mål jag hade, men stod jag där i spegeln, skamsen och bad till alla möjliga högre makter om hjälp när den enda hjälpen som behövdes var min egna. En dag för exakt 1 år kom min vikt ikapp mig, inte bara mentalt utan även hälsomässigt. Jag blev sjuk.

LÄNK
"Har gått ner i vikt"
Rose, januari 2018

Rose | Viktnedgång

Jag började min viktresa i augusti 2017. Då vägde jag 106 kg och mådde inte bra. Då jag i tillägg har RA (ledgångsreumatism) var det en stor påfrestning på kroppen.

Börjde med 3 veckor ren pulver kur, 4 påsar modifast med banan smak. Dem passade mig utmärkt och dem är mättande. Sen började jag äta en måltid om dagen på helgen alltså 3 dagar i veckan, resten var det Modifast. När jag gått ner i vikt började jag äta en måltid alla dagar på veckan.

LÄNK
"Jag kunde inte knyta mina skor själv och somnade i stort sett överallt"
Mathilda, dec 2017

Mahtilda | Viktnedgång

Jag har kämpat från och till med min vikt rätt så hårt i min vuxna ålder. Det blev värre några år efter min stora dotters födelse. Serverades det något gott åt jag gärna 2-3 portioner mat, oavsett.

Jag smakade olika pulver, många smakade riktigt illa, men fastnade till slut för Modifast. Jag beställde ett startkit, och visst det var tufft i början, jag var hungrig. Men efter cirka en vecka var jag i balans. Jag tycker Modifast har vettiga smaker, goda soppor och shakes. Så 12 veckor senare hade jag gått ner mycket i vikt. Efter 12 veckor så började med frukost och 3 påsar, sedan frukost, lunch och två påsar och slutligen åt jag även middag, samt ett litet mellanmål.

LÄNK
"Jag kan gå ner själv!"
Teodora, dec 2017

Teodora | Viktnedgång

I väntan på min operation förväntades jag gå ner i vikt och använda mig av preparat som finns till hjälp på apoteket. Jag gick dit och möttes av en djungel av produkter!

Jag älskar pudding och bestämde mig för att prova Modifast pudding vilket blev kärlek vid första ögonkastet!!! 5 veckor senare, 4 puddingar om dagen resulterade i viktnedgång!!! Kampen fortsätter och viktoperation är avbokad! - Jag kan gå ner i vikt själv!

LÄNK
"Idag är jag mer energisk och min hy mår så mycket bättre!"
Xandra, dec 2017

Xandra, dec 2017 | Viktnedgång

Jag började ta modifast i december 2016. Jag vägde då 116.2 kg och jag var så arg och ledsen för att jag var så stor som jag var och jag kände att jag behövde en rejäl kickstart för att bli motiverad att fortsätta gå ner i vikt.

Sagt och gjort! De första dagarna ned endast modifast var ganska tuffa med huvudvärk och hunger men efter tredje dagen rullade det bara på. Jag åt endast modifast under 4 veckor och började sen introducera vanlig mat igen.

LÄNK
ARTIKEL 11-16 AV 16. «Föregående 1 2  | Visa alla